Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Post deleted by format

Featured Replies

Napisano

> kupilem golfa 4 2000r 1.6 16 zaworowy 105 koni. na autostradzie rozwja predkosc max 160kmh a

> powinien rozwijac 192kmh wedlug danych tech. czy ktos wie co moze byc przyczyna? nie ma

> zadnych bledow zapisanych.

omg czlowieku :/ zastanow sie sam co napisales...

skad mamy wiedziec co moze byc przyczyna ? przyczyn moze byc mnostwo.

a najwieksza wydaje mi sie nieogarniety kierowca grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> bardzo madra odpowiedz!!!!

> ile lat szkoly poczeba zeby taka napisacß

no czlowieku zastanow sie sam co napisales...

juz ci napisalem powodow moze byc od groma , mamy ci podawac kazdy po kolei i bedziesz latal do auta i sprawdzal ? wez ze sie wybierz do mechanika ktory ci zobaczy tego golfina i sie okaze ...

sprawdz w nim kompresje czy oleju nie znika badz nie przybywa czy plynu ubywa czy przybywa no przeciez to sa podstawy ktore kazdy zna ...

Napisano

> bardzo madra odpowiedz!!!!

> ile lat szkoly poczeba zeby taka napisacß

A ile trzeba lat szkoły skończyć, aby wymyślać nowe słowa? "poczeba" ?

Uzupełnij profil nie wiadomo skąd jesteś...

Najłatwiej to by było podjechać na hamownie i zmierzyć czy jest te 105KM....

Napisano
  • Autor

wiesz co forum jest po to zeby szukac porady a nie zadawac glupie pytania i dziwic sie ze ktos ci glupio odpowiada.

Stary zadales takie pytanie ze nie da sie na to odpowiedziec przyczyn moze byc wiele ...

ja najpierw zrobilbym to co ci napisalem czyli kompresja itp i dopiero wtedy zadawal pytania a nie na zywiol ... inne jezdza 190 a moj tylko 160 czemu? pomocy ....

stary tu nie ma jasnowidzacych ludzi musisz pobadac sam sytuacje czy zaobserwowales cos dziwnego w aucie czy nie jest czasem w notlaufie itp smile.gif badaj sprawe powodzenia bo jak na obecna chwile podales za malo szczegolow smile.gif

Napisano

> a najwieksza wydaje mi sie nieogarniety kierowca

Wolę, żebyś się tak nie zwracał do innych użytkowników forum. zolta.gif

mar00ha

Napisano

> wiem, jak gowno nie umie plywac to mowi ze woda za rzadka.

Jak będziesz urządzał takie popisy, to pożegnasz się w ogóle z możliwością pisania na tym forum. Zastanów się jak się zwracasz do innych uczestników forum. zolta.gif

> a madre przyslowie chinkie mowi. "nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi" to tylko tak na marginesie, pozdrawim.

Ja wiem tylko, że przysłowia o głupich pytaniach są rozpowszechniane przez niezamądrych ludzi.

mar00ha

Napisano

> ale sie boje!!!!

> wyphaj sie facet z tym twoim forum mysisz ze jestescie jedynym miejscem gdzie mozna pisac? wez sie

> zastanow "madryczlowieku co wypisujesz? a pozatym bujaj sie.

Pełna kultura, gratulacje.

Rozpocznij od sprawdzenia:

- ciśnienia w oponach,

- sprawności układu hamulcowego - może klocki blokują koła,

-diagnostyka komputerowa może wiele powiedzieć o stanie elektroniki pojazdu,może warto wymienić podstawowe elementy eksploatacyjne samochodu - np. świece zapłonowe - autoryzowany serwis nie zawsze wykazuje się dostateczną kompetencją (nie chcę uogólniać ale moje kontakty z ASO nie zawsze określiłbym jako poprawne).

- jeżeli linka steruje przepustnicą to sprawdź czy po wciśnięciu pedału przyspieszenia zostaje całkowicie otwarta przepustnica.

To na początek.

Mam nadzieję, że nie pojedziesz po mnie jak po moich poprzednikach.

Napisano

Możesz na razie nie odpisywać. Kolega kulturalny pożegnał się na tydzień z forum. pad.gif

mar00ha

Napisano

Jak na pierwsze kroki na forum odstawił niezłą jazdę. pad.gif

Napisano

> Możesz na razie nie odpisywać. Kolega kulturalny pożegnał się na tydzień z forum.

> mar00ha

przecież to młody szczyl którego tata pokazywał ile jedzie golf i po prostu bał się szybciej jechać, a synusiowi powiedział, że więcej nie idzie...

Napisano

> Możesz na razie nie odpisywać. Kolega kulturalny pożegnał się na tydzień z forum.

Quote:

wyphaj sie facet z tym twoim forum

Ja bym poleciał permem - zresztą na własne życzenie. ok.gif

Napisano

> Quote:

> wyphaj sie facet z tym twoim forum

> Ja bym poleciał permem - zresztą na własne życzenie.

ok.gif Dokladnie .

Jak w ten sposob sie zaczyna , to zapewne w lepszym stylu sie nie skonczy.

Napisano

> Dokladnie .

> Jak w ten sposob sie zaczyna , to zapewne w lepszym stylu sie nie skonczy.

Oj tam... Boruch się ucywilizował. zlosnik.gif

mar00ha

Napisano

> Też fukał na początku?

Z 3 razy musielim go z Gripenem na Kąciku Skody banować zanim skruszał. zlosnik.gif

mar00ha

Napisano

Jak wrócisz z wysp bananowych chłopaku, to musisz wiedzieć, że nie jest to żaden silnik 16V tylko 8V i ma 101 zamiast 105 koni zlosnik.gif

A po drugie, w cięższej budzie IV cabrio spokojnie idzie 190 licznikowe.

Napisano

> Z 3 razy musielim go z Gripenem na Kąciku Skody banować zanim skruszał.

> mar00ha

do tego z 3 razy zerować licznik facepalm.gifzlosnik.gif

Napisano

> wiesz co forum jest po to zeby szukac porady a nie zadawac glupie pytania i dziwic sie ze ktos ci

> glupio odpowiada.

> Stary zadales takie pytanie ze nie da sie na to odpowiedziec przyczyn moze byc wiele ...

No to mogłeś mu tak napisać od razu... Sam siadłeś na niego, chłopak odpowiedział na twoje zaczepki i tyle. Reszta nie lepsza, dołącza się do tematu żeby się z gościa pośmiać bo palnął byka ortograficznego. Bardzo ładnie przywitaliście nowego forumowicza, jak dla mnie dno. no.gif

Napisano

e no smile.gif po pierwszym zaczepnym już odpisał podobnie jak następny post który cytujesz, a świeżak jednak nie załapał i brnął dalej, aż zabrnął o jeden most za daleko zlosnik.gif nie nerwujsie ok.gifgrinser006.gif

po powrocie świeżaka będzie widać czy coś trafiło czy nie bo wtedy zaraz po powtórnym zalogowaniu i pierwszym tekście dostanie perma .... zlosnik.gif albo hmm.gif zrobi klona i dostaną oba (i świeżak i klon) zlosnik.gif

Napisano

> e no po pierwszym zaczepnym już odpisał podobnie jak następny post który cytujesz, a świeżak

> jednak nie załapał i brnął dalej, aż zabrnął o jeden most za daleko nie nerwujsie

> po powrocie świeżaka będzie widać czy coś trafiło czy nie bo wtedy zaraz po powtórnym zalogowaniu i

> pierwszym tekście dostanie perma .... albo zrobi klona i dostaną oba (i świeżak i klon)

Panie/Panowie koniec wycieczek osobistych i OT ok.gif

poczekajmy do powrotu kolegi z wysp bananowych yay.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.