Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[126p] - jakiś kontakt poszukiwany

Featured Replies

Napisano

Mam na oku malara.

Malar jest w Łodzi i ze wstępnej rozmowy tel jest wart zainteresowania.

Czy ktoś z 126-maniaków kojarzy auto ze zdjęcia i może powiedzieć coś więcej na podstawie ew. wypowiedzi na specjalistycznych forach aktualnego właściciela auta.

Ze wstępnej rozmowy:

- sprzedaje fan marki/ew. osoba handlująca takimi autami: "poprzednie 126ki, które sprzedawałem...";

- auto jest po lakierowaniu w ASO FIAT (papiery na to) w 1990r. lakierem renowacyjnym

- zdrowa podłoga i progi

- brak luzów w przekładni kier. ale "chodzi bardzo ciężko i słychać <klik> przy powrocie kierownicy do jazdy na wprost"; "Nie to nie są zwrotnice, są nasmarowane"

Może właściciel / handlarz wypucował się coś więcej na specjalistycznych forach klubowych?

Pees: Auto będzie 25.09 w Manufakturze w Łodzi z okazji tego: http://www.kofeini.com/fiat.htm

Chodzi o to auto:

284205361-1237354995_1.jpg

post-3756-14352509781605_thumb.jpg

Napisano

> Mam na oku malara.

> Malar jest w Łodzi i ze wstępnej rozmowy tel jest wart zainteresowania.

> Czy ktoś z 126-maniaków kojarzy auto ze zdjęcia i może powiedzieć coś więcej na podstawie ew.

> wypowiedzi na specjalistycznych forach aktualnego właściciela auta.

> Ze wstępnej rozmowy:

> - sprzedaje fan marki/ew. osoba handlująca takimi autami: "poprzednie 126ki, które

> sprzedawałem...";

> - auto jest po lakierowaniu w ASO FIAT (papiery na to) w 1990r. lakierem renowacyjnym

> - zdrowa podłoga i progi

> - brak luzów w przekładni kier. ale "chodzi bardzo ciężko i słychać przy powrocie kierownicy do

> jazdy na wprost"; "Nie to nie są zwrotnice, są nasmarowane"

> Może właściciel / handlarz wypucował się coś więcej na specjalistycznych forach klubowych?

> Pees: Auto będzie 25.09 w Manufakturze w Łodzi z okazji tego: http://www.kofeini.com/fiat.htm

> Chodzi o to auto:

1984 r i 24.000 km przebiegu zlosnik.gif

Ale tego nie czaję cfaniaczek.gif "Drzwi kierowcy właściwie nadają się do wymiany - jest dziurka od wewnątrz blisko słupka A" niewiem.gif

Napisano

> Mam na oku malara.

> Malar jest w Łodzi i ze wstępnej rozmowy tel jest wart zainteresowania.

> Czy ktoś z 126-maniaków kojarzy auto ze zdjęcia i może powiedzieć coś więcej na podstawie ew.

> wypowiedzi na specjalistycznych forach aktualnego właściciela auta.

> Ze wstępnej rozmowy:

> - sprzedaje fan marki/ew. osoba handlująca takimi autami: "poprzednie 126ki, które

> sprzedawałem...";

> - auto jest po lakierowaniu w ASO FIAT (papiery na to) w 1990r. lakierem renowacyjnym

> - zdrowa podłoga i progi

> - brak luzów w przekładni kier. ale "chodzi bardzo ciężko i słychać przy powrocie kierownicy do

> jazdy na wprost"; "Nie to nie są zwrotnice, są nasmarowane"

> Może właściciel / handlarz wypucował się coś więcej na specjalistycznych forach klubowych?

> Pees: Auto będzie 25.09 w Manufakturze w Łodzi z okazji tego: http://www.kofeini.com/fiat.htm

> Chodzi o to auto:

przy okazji ile takie coś kosztuje? nie wiecej chyba niz butelka dobrego whisky?

nie mam zamiaru ci tego podkupić - juz sobie zabawke na zwalczanie kryzysu wieku sredniego zakupiłem zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> przy okazji ile takie coś kosztuje?

wystawiony jest za półtora i nikt nie licytuje.

Napisano
  • Autor

> nie mam zamiaru ci tego podkupić - juz sobie zabawke na zwalczanie kryzysu wieku sredniego

> zakupiłem

Sęk w tym, że moja ew. "zabawka" nie musi mi niczego przedłużać, a 8 garnków mówi samo za siebie hehe.gifzlosnik.gif.

Napisano

> Sęk w tym, że moja ew. "zabawka" nie musi mi niczego przedłużać, a 8 garnków mówi samo za siebie .

w przypadku zaqpu 126p - niewątpliwie sobie niczego nie przedłuzysz poza liczba zajmowanych miejsc parkingowych za które zayebią cie sasiedzi zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> juz sobie zabawke na zwalczanie kryzysu wieku sredniego

> zakupiłem

A tym Twoim ptakiem to nie jeździł kiedyś jakiś trener / znajomy jednej fajnej blondyny z Twojej klatki? Bo kiedyś częęęęęsto się tam pojawiał (jak Ciebie tam jeszcze nie było). Auto przestało się pojawiać, blondyna też buu.gifzlosnik.gif

Napisano

> A tym Twoim ptakiem to nie jeździł kiedyś jakiś trener / znajomy jednej fajnej blondyny z Twojej

> klatki? Bo kiedyś częęęęęsto się tam pojawiał (jak Ciebie tam jeszcze nie było). Auto

> przestało się pojawiać, blondyna też

nie mam pojęcia. moj stoi w warsztacie pod lublinem na ustawieniach. co do aut z bloku sąsiad z dołu ma oprocz MLa czarną alfę gta - widziałeś?

a w 3 lub 4 klatce taki dziadek ma CLa z nalepką amg na masce crazy.gifcrazy.gif i cherokiego starego ale troche go za bardzo upstrzył naklejkami - znasz go?

Napisano

> nie mam pojęcia. moj stoi w warsztacie pod lublinem na ustawieniach. co do aut z bloku sąsiad z

> dołu ma oprocz MLa czarną alfę gta - widziałeś?

> a w 3 lub 4 klatce taki dziadek ma CLa z nalepką amg na masce i cherokiego starego ale troche

> go za bardzo upstrzył naklejkami - znasz go?

żadnego z tych aut nie widziałem zlosnik.gif

Dobra, nie zasmiecajmy wątku ok.gif

Napisano
  • Autor

> parkingowych za które zayebią cie sasiedzi

True ok.gifoslabiony.gif To mnie boli najbardziej.

Jak kupię, to najwyżej wywieze zlosnik.gif na wieś i za zgrzewkę bro przezimują mi takiego bolca w stodole idea.gif.

Napisano
  • Autor

> Dobra, nie zasmiecajmy wątku

Ilu Was z AK mieszka w 1 bloku? To komuna jakaś? zlosnik.gif

Napisano

> Ilu Was z AK mieszka w 1 bloku? To komuna jakaś?

honza mieszka w bloku moich rodziców, tzn tam, gdzie kiedyś mieszkałem ja zlosnik.gif

Napisano

> True To mnie boli najbardziej.

> Jak kupię, to najwyżej wywieze na wieś i za zgrzewkę bro przezimują mi takiego bolca w stodole .

ale to w sumie bez sensu - auto ma cie cieszyc na wyciagniecie reki clown.gif

Napisano

> Ilu Was z AK mieszka w 1 bloku? To komuna jakaś?

komuna paryska zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif to juz moja czecia dzielnica we wawie ale wcionż czymam sie, jedynie słusznej ełropejskiej czesci zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif zara sie praskie menelstffo zleci zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> I jak? Wart uwagi?

Jeśli mam być szczery to się nie przyjrzałem, po fakcie zjarzyłem zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> komuna paryska to juz moja czecia dzielnica we wawie ale wcionż czymam sie, jedynie słusznej

> ełropejskiej czesci zara sie praskie menelstffo zleci

facepalm.gif

rence opdywajom facepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.