Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nie działa mi pompa :(

Featured Replies

Napisano

witam

taki oto problemn sej stał z tydzien, wczoraj podłączyłem pod prostownik i naładowałem aku, przekręcam kluczyk i słychać pompa pompuje, i tak przekręciłem kilka razy ale niechciał załapac.Wysiadłem z auta wyjąłem przekażnik ten czerwony, i z powrotem go włozyłem przekręcam kluczyk a tu nic wtrysk sie nie pali i pompy nie słychac, i teraz pytanie co zepsułem frown.gif??? sej stał w sumie miesiąc

Napisano

> witam

> taki oto problemn sej stał z tydzien, wczoraj podłączyłem pod prostownik i naładowałem aku,

> przekręcam kluczyk i słychać pompa pompuje, i tak przekręciłem kilka razy ale niechciał

> załapac.Wysiadłem z auta wyjąłem przekażnik ten czerwony, i z powrotem go włozyłem przekręcam

> kluczyk a tu nic wtrysk sie nie pali i pompy nie słychac, i teraz pytanie co zepsułem ??? sej

> stał w sumie miesiąc

Styki przekaźnika czyściłeś?

Napisano
  • Autor

nie własnie a tak poza marginesem nie zdziwie sie jak beda zasniedziałe przewody przy zapinkach

Napisano

> nie własnie a tak poza marginesem nie zdziwie sie jak beda zasniedziałe przewody przy zapinkach

Przeczyść wszystkie styki, sprawdź iskrę, stan paliwa w baku itp. Dziwne że po takim postoju coś padło, mój sejek stoi czasem i pół roku w garażu nieodpalany.

Napisano

jak sprawdzisz,przeczyścisz styki i dalej nic,to zalecam podmiankę kompa.

jak wypniesz kompa i przekręcisz kluczyk,też wtrysk się nie będzie palił,więc to podobny objaw.u mnie już drugi komputer świruje,kolega damiano78 po kilku moich poradach,stwierdził,że faktycznie sprawdzi jeszcze komputer i okazało się,że auto po naprawie kompa jeździ jak przed awarią,czyli tak jak trzeba...

nie zdziwiłbym się w takim razie,gdyby i w tym przypadku była to jego wina.

pozdrawiam

Napisano

> podmieniłem kompa i to samo

Ja miałem problem z pompą, kiedy zrąbał mi się alarm i odcięcie pompy paliwa trzeba było wywalić z instalacji... ciężko było dojść który kabel to który i w efekcie zgubiłem masę kablem gdzieś jakoś zeby.GIF i pompa stała. Przekaźniki oba podmień na nowe/sprawne..

poza tym miernik w dłoń - zdemontuj siedzenie tylne, odkręć osłonę i wypnij wtyczkę z pompy i sprawdź czy masz masę na wtyczce, i czy jest jakieś napięcie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.