Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybko poradę survivalową poproszę.

Featured Replies

Napisano

Żona przyjechała na parking, wsiadłem pod pracą wycieraczki przestały działać - słychać że silnik chodzi ale pióra stoją. Na początku coś jakby uderzało w podszybiu ale już przestało.

Zostałem ja, mazda i deszcz....

coś na szybko wykombinuję?

Napisano

> Żona przyjechała na parking, wsiadłem pod pracą wycieraczki przestały działać - słychać że silnik

> chodzi ale pióra stoją. Na początku coś jakby uderzało w podszybiu ale już przestało.

> Zostałem ja, mazda i deszcz....

> coś na szybko wykombinuję?

zajrzyj pod maskę w okolice podszybia - pewnie spadło ramię wycieraczek z mechanizmu napędowego. Na szybko może wystarczy przywiązanie jakimś drutem, bo trwałe mocowanie mogło się wyrobić...

Napisano
  • Autor

> zajrzyj pod maskę w okolice podszybia - pewnie spadło ramię wycieraczek z mechanizmu napędowego. Na

> szybko może wystarczy przywiązanie jakimś drutem, bo trwałe mocowanie mogło się wyrobić...

Ok dzięki, postaram się ale będzie ciężko - 3 miliony śrubek w osłonie podszybia, wieje, leje i błota po pas.

Napisano

> Ok dzięki, postaram się ale będzie ciężko - 3 miliony śrubek w osłonie podszybia, wieje, leje i

> błota po pas.

Stary sposób z ziemniakiem w tej sytuacji mógłby pomóc (nacierasz szybę przekrojonym ziemniakiem).

Napisano
  • Autor

> Stary sposób z ziemniakiem w tej sytuacji mógłby pomóc (nacierasz szybę przekrojonym ziemniakiem).

O żesz, nie pomyślałem a właśnie żona odjechała moim wozidłem, żeby było śmieszniej kupiła ziemniaki które też zabrała. oink.gif

Ok, kupiłem kilogram ziemniaków, mam nadzieję że zadziała bo w korkach raczej marny pęd powietrza żeby zbierało wodę.

Jak się sprawdzi zacznę konfekcjonować po jednym ziemniaku w szałowym pudełku i sprzedawać jako "niewidzialne wycieraczki" rodzimej produkcji rolnej przy użyciu ekologicznych środków.

Napisano

> Żona przyjechała na parking, wsiadłem pod pracą wycieraczki przestały działać - słychać że silnik

> chodzi ale pióra stoją. Na początku coś jakby uderzało w podszybiu ale już przestało.

> Zostałem ja, mazda i deszcz....

> coś na szybko wykombinuję?

prawdopodobnie spadly ciegna wycieraczek ( stdandart w nissanie, przypuszczam ze mazda ma tak samo )

na szybko mozesz wykombinowac nowe ciegna ok.gif ewentualnie sprawdz czy nie dojedziesz na zalozonym ponownie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> prawdopodobnie spadly ciegna wycieraczek ( stdandart w nissanie, przypuszczam ze mazda ma

> tak samo )

> na szybko mozesz wykombinowac nowe ciegna ewentualnie sprawdz czy nie dojedziesz na

> zalozonym ponownie

Eh, założyłem ale spada - się wyrobił mechanizm, pewnie trzeba będzie kupić całość.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.