Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy te opony nadają się do C-Maxa?

Featured Replies

Napisano

Przepraszam, że zadam te pytanie ale czytam i czytam i sam już nie wiem ..... za chwilkę planuję zakup opon zimowych ...

Mam na oku używane oponki w bardzo dobrym stanie (po 7mm z roku 2007/2008). I tu zaczyna się problem co wybrać gdyż do wyboru mam:

1)FULDY SUPREMO

2)PIRELLI SOTTO ZERO

3)DUNLOP M3

Zależy mi na tym aby była to w miarę cicha opona i rzecz jasna dobra do miasta bo tu najczęściej się poruszam

Dziękuję za pomoc ....

Napisano

> Przepraszam, że zadam te pytanie ale czytam i czytam i sam już nie wiem ..... za chwilkę planuję

> zakup opon zimowych ...

> Mam na oku używane oponki w bardzo dobrym stanie (po 7mm z roku 2007/2008). I tu zaczyna się

> problem co wybrać gdyż do wyboru mam:

> 1)FULDY SUPREMO

> 2)PIRELLI SOTTO ZERO

> 3)DUNLOP M3

> Zależy mi na tym aby była to w miarę cicha opona i rzecz jasna dobra do miasta bo tu najczęściej

> się poruszam

> Dziękuję za pomoc ....

Mam bridgestone turanza 205 daja radę na wszystkie sposoby ,ale roczne ok.gif

Napisano

> Przepraszam, że zadam te pytanie ale czytam i czytam i sam już nie wiem ..... za chwilkę planuję

> zakup opon zimowych ...

> Mam na oku używane oponki w bardzo dobrym stanie (po 7mm z roku 2007/2008). I tu zaczyna się

> problem co wybrać gdyż do wyboru mam:

> 1)FULDY SUPREMO

> 2)PIRELLI SOTTO ZERO

> 3)DUNLOP M3

> Zależy mi na tym aby była to w miarę cicha opona i rzecz jasna dobra do miasta bo tu najczęściej

> się poruszam

> Dziękuję za pomoc ....

kolego jeżeli są używane to przejedź ręką po bieżniku jeżeli będą gładkie (nie ma tzw. schodów pomiędzy kostkami bieżnika) to raczej będą ciche.

Polecam Ci Dunlopy , Fulda raczej odpada bo miały tendencję właśnie do ząbkowania .

Napisano
  • Autor

Dzięki za poradę właśnie zastanawia się już w zasadzie nad dunlopami a Pirelli. Oglądałem oponki i jest tylko taka różnica że dunlopy są starsze rocznikowo od pirelli o jeden rok i są z 2007r.

Bieznik mają po ok 6-6,5mm

Napisano

> Dzięki za poradę właśnie zastanawia się już w zasadzie nad dunlopami a Pirelli. Oglądałem oponki i

> jest tylko taka różnica że dunlopy są starsze rocznikowo od pirelli o jeden rok i są z 2007r.

> Bieznik mają po ok 6-6,5mm

indeksy prędkości OK? V, albo przynajmniej H?

Napisano

> Dzięki za poradę właśnie zastanawia się już w zasadzie nad dunlopami a Pirelli. Oglądałem oponki i

> jest tylko taka różnica że dunlopy są starsze rocznikowo od pirelli o jeden rok i są z 2007r.

> Bieznik mają po ok 6-6,5mm

jedne i drugie są dobre, co byś z tych dwóch nie kupił to powinieneś być zadowolony waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Jestem juz pośiadaczem oponek Pirelli Sottozero dwie mam z rocznika 2007 a dwie z rocznika 2009, bieznik od 6,5 (te dwie starsze) do 7,5mm (te z 2009 r.)

Mam nadzieję że to dobry wybór.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.