Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głosniki przod

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ktos wymieniał kiedykolwiek glosniki w drzwiach (wer 3 drzwi)? Coś mi charczy i sie zastanawiam nad wymianą. Mam nadzieje ze nie trzeba bedzie rozpruwać całych drzwi. I jakie kupić najlepiej, najlepiej na takie same. Jezeli taki temat juz byl to prosze tylko o linka smile.gif))

Pozdrawiam pub2.gif

Napisano

> Witam

> Czy ktos wymieniał kiedykolwiek glosniki w drzwiach (wer 3 drzwi)? Coś mi charczy i sie zastanawiam

> nad wymianą. Mam nadzieje ze nie trzeba bedzie rozpruwać całych drzwi. I jakie kupić

> najlepiej, najlepiej na takie same. Jezeli taki temat juz byl to prosze tylko o linka ))

> Pozdrawiam

Na podstawie MW moge Ci powiedzieć że wystarczy wciągnąć tapicerkę, tej blachy na której trzyma się szyba i jej mechanizmu nie trzeba wink.gif Pare minut roboty wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> o cholera!! myslałem ze sie da to jakos bezinwazyjnie zrobic tzn nie sciągać połowy drzwi to chyba będe jezdzić z charczącym głośnikiem :/ ooniee.gif

Napisano

> > o cholera!! myslałem ze sie da to jakos bezinwazyjnie zrobic tzn nie sciągać połowy drzwi to

> chyba będe jezdzić z charczącym głośnikiem :/

to żadna filozofia, troszke cieprliowści i ściągniesz/założysz bez problemu.

będzie git, dasz radę! ok.gif

Napisano

Filizofi w tym nie ma, 5 śrubek, 4 spinki i wysuwasz do góry. Jeśli będziesz się za to brał daj znać, mam pełno fotek z rozbierania to Ci opiszę po kolei co i jak wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Przy okazji polecam okleić trochę drzwi matami.... nawet przy oryginalnym głośniku jakość dźwięku jest znacznie lepsza ok.gif Oczywiście pod warunkiem, ze końcówka mocy sie nie spaliła w radiu lub głośnik się nie rozpadł old.gif

Napisano

> Filizofi w tym nie ma, 5 śrubek, 4 spinki i wysuwasz do góry.

Wcześniej głośnik wysokotonowy trza zdjąć.

Napisano

> Wcześniej głośnik wysokotonowy trza zdjąć.

Zgadza się ok.gif Trzyma on się na 3 spinkach, trzeba to po prostu podważyć na chama aż wyskoczy wink.gif

Napisano

> Zgadza się Trzyma on się na 3 spinkach, trzeba to po prostu podważyć na chama aż wyskoczy

U pytającego pewnie tak jest bo auto starsze, a ja korzystając z takiego manuala urwałem dwa dolne zaczepy, drugą stronę już zdjąłem prawidłowo. 2004 już ma na dole haczyki, a tylko góra jest na zatrzask i należy podważyć tylko z góry i wyjąć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.