Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupno Opel Vectra 1,9cdti

Featured Replies

Napisano

> sprawdziłem na autocentrum i jest taki motor, chociaż ma malutko opinii

> Silniki benzynowe

> 1.8 i 16V Duratec SCi 130KM, 2003-2007 (2)

Fucktycznie yikes.gif. Popatrzylem w swoich zrodlach, i na brytyjskim rynku byl wkladany tylko do Ghia, wiec sie nie dziwie, ze sie nigdy nie natknalem na ten silniczek...

Napisano
  • Autor

> To stwierdzenie padlo, a ja sie powtorze - chcesz kupowac diesela dla ~6k km rocznie ? Troche

> szalenstwo, troche glupota, zwlaszcza, ze to uzywka z naklepanymi przebiegami (kto wie co i

> kiedy sie wyjsra), a dwa diesel jednak wymaga troche jazdy, bo DPF szybciutko odmowi

> wspolpracy. O wyzszej cenie zakupu, ktora sie moze zwroci po kilku latach nawet nie wspominam

> .

> Z wlasnego doswiadczenia - 1.8 122KM da sobie rade, a spalanie ma przyzwoite. Idealne moim zdaniem

> jest 1.8 140KM (2005+), ewentualnie 2.2 NIE Direct.

> Pozytek z diesela bedziesz mial w Twoim wypadku tylko w trasie, ale zastanow sie, czy gra jest

> warta swieczki. Ja odpuscilem diesela (i to kupujac auto z praktycznie 3 letnia gwarancja)

> robiac 20kkm rocznie i nie zaluje . Zaluje, ze nie kupilem 2.8T - i mowie to calkiem serio

TUTAJ też ciekawa propozycja, co prawda kombi ale ładne tyle , że 2.2 DIRECT wg opisu na klapie

Czy te silniki są bardziej awaryjne ?

Napisano

> TUTAJ też ciekawa propozycja, co prawda kombi ale ładne tyle , że 2.2 DIRECT wg opisu na klapie

> Czy te silniki są bardziej awaryjne ?

w opisie jest, że jest to wersja GTS - nie wiem czy w kombi była wogole taka wersja hmm.gif

Napisano
  • Autor

> w opisie jest, że jest to wersja GTS - nie wiem czy w kombi była wogole taka wersja

Tak to chyba błąd moim zdaniem

Napisano
  • Autor

> no to jechać i oglądać

I jeszcze takie CUDO znalazłem, ale wszedłem na opinie o Avensis na autocentrum i się załamałem.

mit niezawodnej Toyoty padł.

No i ponoć z tymi samochodami z Płocka (załączony egzemplarz) to różnie bywa ....

Napisano

> I jeszcze takie CUDO znalazłem, ale wszedłem na opinie o Avensis na autocentrum i się załamałem.

> mit niezawodnej Toyoty padł.

Jak mawia znajomy mechanik bezawaryjne toyoty skończyły się na roku 2002

> No i ponoć z tymi samochodami z Płocka (załączony egzemplarz) to różnie bywa ....

Ja kupiłem z Płocka i jest OK zlosnik.gif

Napisano

> I jeszcze takie CUDO znalazłem, ale wszedłem na opinie o Avensis na autocentrum i się załamałem.

> mit niezawodnej Toyoty padł.

> No i ponoć z tymi samochodami z Płocka (załączony egzemplarz) to różnie bywa ....

Czytam listę wyposażenia i zastanawiam się czym się różni czujnik zmierzchu od czujnika zmroku... biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Czytam listę wyposażenia i zastanawiam się czym się różni czujnik zmierzchu od czujnika zmroku...

Też się nad tym zastanawiałem, lista jak dla mnie dość imponująca ale cena chyba za niska....

Myślę, że coś z nią jest nie tak....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.