Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podnosnik hydrauliczny do 2-2,5 t

Featured Replies

Napisano

Ktoś może polecić jakiś tani, ale sprawdzony do okazjonalnego podniesienia samochodu w warunkach domowych?

Najlepiej coś na Allegro? smile.gif

Najtansze to takie na allegro , ale nie wiem czy mi się nie rozsypie po pierwszym użyciu hmm.gif

Napisano

> Ktoś może polecić jakiś tani, ale sprawdzony do okazjonalnego podniesienia samochodu w warunkach

> domowych?

> Najlepiej coś na Allegro?

> Najtansze to takie na allegro , ale nie wiem czy mi się nie rozsypie po pierwszym użyciu

Mam taki działa już kilka lat i sam jestem zdziwiony, że się jeszcze nie rozsypał grinser006.gif

Napisano

Może i się nie rozsypie, ale ja bym się jednak asekurował kobyłkami włażąc pod auto. grinser006.gif

Ze swojej strony doradzam "markiet" i zachowanie paragonu - w razie problemów wymieniają/oddają kase bez problemu. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Może i się nie rozsypie, ale ja bym się jednak asekurował kobyłkami włażąc pod auto.

> Ze swojej strony doradzam "markiet" i zachowanie paragonu - w razie problemów wymieniają/oddają

> kase bez problemu.

Zerkne dzisiaj w Oszołomie ok.gif bez kobyłków bym nie ryzykował, jeszcze bym pożył chętnie 270747800-sex.gifganja.gifpub2.gif

Napisano

> Zerkne dzisiaj w Oszołomie bez kobyłków bym nie ryzykował, jeszcze bym pożył chętnie

Od kiedy na płytkach w garażu "odjechał" mi CC na fabrycznym podnośniku (lekko ciepło mi się zrobiło icon_rolleyes.gif) - zwracam na to wszystkim uwagę. ok.gif

Swoją drogą - ciekawe, czy dźwignąłbym "ćwiarę" CC na klatę?

Oczywiście zakłądając, że wczesniej jakiś wahacz nie zmiażdżyłby mi czaszki. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Od kiedy na płytkach w garażu "odjechał" mi CC na fabrycznym podnośniku (lekko ciepło mi się

> zrobiło ) - zwracam na to wszystkim uwagę.

> Swoją drogą - ciekawe, czy dźwignąłbym "ćwiarę" CC na klatę?

> Oczywiście zakłądając, że wczesniej jakiś wahacz nie zmiażdżyłby mi czaszki.

Jestem ostrozny w tym temacie od czasów jak posiadałem PF 125p. Nie byłem pewny czy podnośnik nie wpadnie mi do środka, więc zawsze podstawiałem drewniane kloce pod wahacz, nawet jaktylko koło zdejmowałem hehe.gif

Napisano

> Od kiedy na płytkach w garażu "odjechał" mi CC na fabrycznym podnośniku (lekko ciepło mi się

> zrobiło ) - zwracam na to wszystkim uwagę.

> Swoją drogą - ciekawe, czy dźwignąłbym "ćwiarę" CC na klatę?

> Oczywiście zakłądając, że wczesniej jakiś wahacz nie zmiażdżyłby mi czaszki.

ja orzy swapie podnosiłęm i opuszczałęm przód SC na 2 podnosnikach biglaugh.gif

2 osoby operowały podnośnikami a ja koordynowałem żeby szło równo.... ale i tak nie szło - sej chodził od ściany do ściany biglaugh.gif

Napisano

A ma ktoś jakieś doświadczenia z podnośnikami typu żaba do 3t? Ich cena powala (ok. 300 PLN), jeśli ktoś okazyjnie sobie zmienia koła. Plusy to chyba waga (30 kg, a nie 7 kg), wysokość podnoszenia i długość rączki. Jestem ciekaw właśnie, czy taki produkt marketowy da radę podnieść np. Nissana Terrano II tak, żeby swobodnie zdjąć z niego koło (bez żadnych podkładek i innych tego rodzaju ustrojstw), czy niestety trzeba inwestować w solidniejszy sprzęt. Opinie użytkowników trzytonowców mile widziane.

Napisano

> Ktoś może polecić jakiś tani, ale sprawdzony do okazjonalnego podniesienia samochodu w warunkach

> domowych?

> Najlepiej coś na Allegro?

> Najtansze to takie na allegro , ale nie wiem czy mi się nie rozsypie po pierwszym użyciu

mam taki, generalnie szału nie ma zlosnik.gif

spełnia swoje zadanie-podnosi auto, podniesione auto trochę opada biglaugh.gif i trudno go regulować-na da się powoli opuścić auta

Napisano

> Jestem ostrozny w tym temacie od czasów jak posiadałem PF 125p. Nie byłem pewny czy podnośnik nie

> wpadnie mi do środka, więc zawsze podstawiałem drewniane kloce pod wahacz, nawet jaktylko koło

> zdejmowałem

w sumie jeżeli mogę , to zawsze podnoszę auta na wahaczu , ojciec mnie tak nauczył ,

a kobyłkę podkładam pod próg , na wszelki

Napisano

mam taki z lidla, poki co sprawuje sie bardzo dobrze ok.gif

Napisano

mama identyko od 3 lat dzial wysmeinicie

nawet w domy dach przypodnsilem zeby blache pod slup wcisnac musialem sie na nim az zawiesic mysle ze bylo to wiecej niz 2 tony

generalnie jest bardzo wygodne

podniesienei samochodu zajmje 10 ruchow wajacha opuszcza sie ladnie lekko otwierajac zawor

Napisano

Bierz z marketu pare groszy drożej, ale aby gwarancja była. Po podniesioeniu zawsze klocki stawiaj pod wahacze, jak wchodzisz pod auto - bez wzgledu na to czy za podnośnik zapłacisz dwu czy trzy cyfrową kwotę.

Tego modelu używam i auta różne podnosze z bardzo pozytywnym skutkiem. Minusem jets tylko dość duża wielkość, więc jako przyrząd w komplecie z kołem zapasowym na trasie to nie jest dobry wybór. Tylko jako narzedzie w przydomowym garażu.

Napisano

kup yato z castoramy i miej swiadomosc ze jak ci sie spitoli to przynajmniej bedziesz mial gwarancje a prawdopodobienstwo ze taka tandeta sie spitoli jest wysokie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.