Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdałem dzisiaj egzamin

Featured Replies

Napisano

001.gifIThankYou.gif

Plac OK ale na mieście nie było perfekcyjnie - egzaminator podsumował całość tak 'zaliczam panu egzamin ale musi pan wiedzieć, że jeździć pan będzie na swoją odpowiedzialność' zlosnik.gif

Wiadomo, że nerwy swoje zrobiły. Grunt, że 'papier' jest ok.gif Jak kupię własne moto to dopiero nauczę się jeździć wink.gif

Dzięki za wszystkie rady.

Aha - wynik mojej grupy 4:1 dla egzaminowanych.

Napisano

GRATULUJĘ

czyli trafiłeś na jakiegoś dobrego egzaminatora. Jak zdawałem na A akurat byłem sam ale w tym czasie jak czekałem na swoją kolej (byłem pół godziny wczesniej) to na B oblały wszystkie osoby (około 5-6).

Napisano

> Plac OK ale na mieście nie było perfekcyjnie - egzaminator podsumował całość tak 'zaliczam panu

> egzamin ale musi pan wiedzieć, że jeździć pan będzie na swoją odpowiedzialność'

> Wiadomo, że nerwy swoje zrobiły. Grunt, że 'papier' jest Jak kupię własne moto to dopiero nauczę

> się jeździć

> Dzięki za wszystkie rady.

> Aha - wynik mojej grupy 4:1 dla egzaminowanych.

gratuluje,

moja statystyka pokazuje, ze tak zazwyczaj jest, na 5 zdawanych egzaminów zdałem 4 smile.gif

Napisano

Ja zdałem w zeszłym miesiącu tj. 28.09.2010 (pamiętna data biglaugh.gif )

Ogólnie masakra była, zaczęło się o 15.15 a z ośrodka wyszedłem kilka minut przed 21 spineyes.gif

Na egzaminie był inny motor niż ten na którym się uczyłem, co dziwne na placu i na mieście były dwa inne motocykle (całkiem inne modele) icon_eek.gif

Stresik był, i nie pamiętam kiedy tak bardzo zmarzłem ale wszystko udało się bez problemu zdać, tak więc ku mojej uciesze mam prawko zdane za pierwszym razem cool.gif

Tylko jakoś się im nie śpieszy w tych ośrodkach, bo dopiero wczoraj dane dotarły do pwpw z wnioskiem o wydanie PJ, a już się nie mogę doczekać kiedy go dostane biglaugh.gif

Napisano

> Na egzaminie był inny motor niż ten na którym się uczyłem, co dziwne na placu i na mieście były dwa

> inne motocykle (całkiem inne modele)

Ja od samego początku na kursie byłem uświadomiony, że nie będę się uczył na motocyklu, który jest na egzaminie. I jak się na kursie zapoznam z kilkoma różnymi modelami, to ten na egzaminie też nie będzie problemem. smile.gif

Napisano

> Ja od samego początku na kursie byłem uświadomiony, że nie będę się uczył na motocyklu, który jest

> na egzaminie. I jak się na kursie zapoznam z kilkoma różnymi modelami, to ten na egzaminie też

> nie będzie problemem.

Mój instruktor jak się zapisywałem to twierdził że ma "dokładnie taki sam motocykl jak na egzaminie" sciana.gif

na szczęście miałem już jakieś obejście na swoich dwóch motocyklach więc jakoś dałem rade, nie wiedziałem tylko sprawy włączania świateł w moto egzaminacyjnym ale wypytałem innych zdających przed egzaminem zlosnik.gif

A najlepiej miał jeden z naszej grupy egzaminowanych, uczył się na motocyklu który miał skrzynie w drugą strone rotfl.gif

Napisano

> (...) egzaminator podsumował całość tak 'zaliczam panu

> egzamin ale musi pan wiedzieć, że jeździć pan będzie na swoją odpowiedzialność'

A na czyją odpowiedzialność miałbyś jeździć? grinser006.gif Gratulacje!

Napisano

gratulacje, teraz duzo nauki przed Toba.

Napisano

Ja zdawałem na WSK 175... lata temu... jak teraz by był taki sprzęt na egzaminie to chyba by nikt nie zdał, ja tylko dla tego że wcześniej jeździłem taką WSKą przerobioną na "crossa" też bym pewnie nie zdał, co to był za sprzęt...

Nie pamiętam dokładnie, ale osób do zdawania było ok 30, połowa jeździła na CZ 175, a połowa na WSK, z tych co jeździli na CZ plac zdało 80%, a na WSK może 2 (w tym ja) smile.gif

A uczyłem się na jakimś innym sprzęcie, nawet już nie pamiętam na jakim, w każdym razie dużo lepszym niż te na egzaminie.

Napisano

a mój kumpel zdawał parę lat temu jakoś bardzo późną jesienią... i się okazało że w wyznaczonym terminie spadł śnieg. Plac był odśnieżony ale było choelrnie ślisko... Gość mu powiedział że jak się nie wysypie na placu to na miasto nie jedzie i ma zdane... No i zdał smile.gif. No ale to były inne czasy... w tamtym roku kumpel miał zdawać tez mniej więcej pod koniec jesieni i przełożyli mu egzamin na wiosnę (do dziś go nie zrobił bo mu przeszło smile.gif

Napisano

> Ja zdałem w zeszłym miesiącu tj. 28.09.2010 (pamiętna data )

Ja 20.09.2010 wink.gif

> Ogólnie masakra była, zaczęło się o 15.15 a z ośrodka wyszedłem kilka minut przed 21

Ja miałem termin na 11:15 o 12:00 byłem po zdanym egzaminie zeby.GIF

> Na egzaminie był inny motor niż ten na którym się uczyłem, co dziwne na placu i na mieście były dwa

> inne motocykle (całkiem inne modele)

Ja również zdawałem na innym niż się uczyłem ale już na placu i mieście był ten sam grinser006.gif

> Stresik był, i nie pamiętam kiedy tak bardzo zmarzłem ale wszystko udało się bez problemu zdać, tak

> więc ku mojej uciesze mam prawko zdane za pierwszym razem

> Tylko jakoś się im nie śpieszy w tych ośrodkach, bo dopiero wczoraj dane dotarły do pwpw z

> wnioskiem o wydanie PJ, a już się nie mogę doczekać kiedy go dostane

Mój wniosek też dotarł dopiero wczoraj pad.gif

Napisano

> Ja zdawałem na WSK 175... lata temu...

a pamięta ktokolwiek jednoślad o nazwie MIŃSK ? na takim czymś miałem "jazdy", które ograniczały się do kręcenia ósemek na placu. sam kurs robiłem "eksternistycznie": na podstawie posiadanego PJ B i "jazd" przystępowało się do egzaminu (jeśli była jakakolwiek teoria - nie pamiętam tego). a egzamin ograniczał się do wykręcenia ósemki - zdałem za I razem biglaugh.gifwaytogo.gif nikomu się nie śniło wtedy o placu manewrowym i jeździe po mieście... to już 20 lat minęło panic.gif

Napisano

> a pamięta ktokolwiek jednoślad o nazwie MIŃSK ? na takim czymś miałem "jazdy", które ograniczały

> się do kręcenia ósemek na placu. sam kurs robiłem "eksternistycznie": na podstawie posiadanego

> PJ B i "jazd" przystępowało się do egzaminu (jeśli była jakakolwiek teoria - nie pamiętam

> tego). a egzamin ograniczał się do wykręcenia ósemki - zdałem za I razem nikomu się nie

> śniło wtedy o placu manewrowym i jeździe po mieście... to już 20 lat minęło

Mam to samo. Ja zdawałem A i B za jednym zamachem od razu, zdałem za 1. razem. Ósemka kręcona na placyku w zimnie i mżawce. Zdawałem na PZL Kobuz 175 który gasł na niskich obrotach a zapierdzielał jak gazu dodawałem po ósemce że ledwo się wyrabiałem zlosnik.gif

Oto mój wehikuł z kursu i egzaminu (jeden egzemplarz, foto przykładowe):

5f5f5fd05b2c25b6.jpg

Napisano

> a mój kumpel zdawał parę lat temu jakoś bardzo późną jesienią... i się okazało że w wyznaczonym

> terminie spadł śnieg. Plac był odśnieżony ale było choelrnie ślisko... Gość mu powiedział że

> jak się nie wysypie na placu to na miasto nie jedzie i ma zdane... No i zdał . No ale to były

> inne czasy... w tamtym roku kumpel miał zdawać tez mniej więcej pod koniec jesieni i

> przełożyli mu egzamin na wiosnę (do dziś go nie zrobił bo mu przeszło

Ech, ja mam termin egzaminu ustalony na 28.10.2010r na 7 rano. Mam nadzieję, że nie pędzie padał snieg hahaha.gif

Napisano

> Ech, ja mam termin egzaminu ustalony na 28.10.2010r na 7 rano. Mam nadzieję, że nie pędzie padał

> snieg

U mnie w dzień egzaminu lało cały dzień i wiało, jak jechałem na mieście i wpadła mi taka lodowata kropla deszczu wprost do oka to chciałem powiedzieć że nie chce tego prawka, ale żeby mnie wpuścili do ciepłego auta rotfl.gif

Napisano

> Mój wniosek też dotarł dopiero wczoraj

Dziś odebrałem biglaugh.gif

Napisano

> Dziś odebrałem

Moje do odbioru od środy ale nie mam czasu pojechać i odebrać sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.