Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odpiecie komputera na podszybiu

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie czy moge odpiac tego kompa ktory znajduje sie na podszybiu ? musze zajrzej w te kostki... nie bedzie potem problemow w sensie czy sie jakos ten komp nie zablokuje albo cos z immo stanie ? shocked.gif

Napisano

> Witam

> Mam pytanie czy moge odpiac tego kompa ktory znajduje sie na podszybiu ? musze zajrzej w te

> kostki... nie bedzie potem problemow w sensie czy sie jakos ten komp nie zablokuje albo cos z

> immo stanie ?

Setki razy odpinane i się nic nie stało. Ale znam kilka przypadków że coś się z kompem porobiło. Nie u mnie, więc nie powiem czy przyczyną było samo odpięcie czy coś innego.

Napisano
  • Autor

> Setki razy odpinane i się nic nie stało. Ale znam kilka przypadków że coś się z kompem porobiło.

> Nie u mnie, więc nie powiem czy przyczyną było samo odpięcie czy coś innego.

odpinac niewiem.gifzlosnik.gif

Napisano

> odpinac

pewnie, jak nie masz wiosny w kostkach to nei ma co siwe bac

Napisano

A jak odłączasz dysk twardy od komputera to może się coś stać? zlosnik.gif Nic się nie stanie tylko trzeba najpierw klemę odpiąć.

Napisano
  • Autor

na tyle sie domyslilem hehe zeby.GIF jutro bede modzil zeby.GIF a ten tego co chciawszy nie sklamafszy moge tam w kostki od tego komputera psiknac wd40 ? czy raczje jakims specyfikiem na kostki ? mam tylko wd40 zeby.GIF

Napisano

> na tyle sie domyslilem hehe jutro bede modzil a ten tego co chciawszy nie sklamafszy moge tam w

> kostki od tego komputera psiknac wd40 ? czy raczje jakims specyfikiem na kostki ? mam tylko

> wd40

Nic nie psikaj. To szczelne jest jak nikt tam łap nie pchał.

Napisano
  • Autor

no wlasnie jak nie pchal zeby.GIF

wywala mi nadal blad slabego aku na vagu tzn blad 18010 mam juz nowy aku o takich parametrach jak trza do tego auta, ladowanie oki a blad dalej sie pojawia i juz nie mam pomyslow, jeden gosciu od vagow powiedzial mi zebym wlasnie tam sie dostal i poogladal te kostki...

Napisano

> no wlasnie jak nie pchal

> wywala mi nadal blad slabego aku na vagu tzn blad 18010 mam juz nowy aku o takich parametrach jak

> trza do tego auta, ladowanie oki a blad dalej sie pojawia i juz nie mam pomyslow, jeden

> gosciu od vagow powiedzial mi zebym wlasnie tam sie dostal i poogladal te kostki...

A taki motyw. To jeśli już to najlepiej psiknąć kontakt sprayem. Czymś typowo do styków i układów elektrycznych.

A powiedz mi jeszcze czy ten błąd wyświetla się jakoś na tablicy czy po prostu zostaje w pamięci komputera???

Napisano
  • Autor

na desce nic nie swiecie tylko na vagu problem bym olal ale faktycznie rozladowywuje mi aku no i po paru dniach odzywa sie bledem przepustnica gdzie u mnie jest elektroniczna i po spadku napiecia traci nastawy poprostu mad.gif ostatni tydzien pazdziernika mam wolne i jade do elektryka/elektronika... sam teraz w sobote zobacze te przewody na podszybiu... mam nadzieje ze magik cos pomoze bo juz mnie duzo nerwow to cale zajscie kosztuje zeby.GIF

Napisano
  • Autor

posprawdzane wszystkie masy tzn te pod maska poczyszczone wwzystkie w sumie mialy taki zielony osad na sobie icon_eek.gif wyglancowalem wszystkie ta pod kolumna kierownicy odkrecilem ale bylo wsio ok no i ta ostatnia w bagazniku tez odkrecilem poczyscilem i przykrecilem podladuje troche akumulator no i zobacze... dzisiaj wieczorem mam dostac tego spraja do wtykow takze sciagne wieczorem podszybie i dostane sie do teog kompa jak tam bedzie wsio ok i nic nie pomoze to elektryk oslabiony.gif bo nic innego mi nie przycjodzi do glowy...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.