Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Olej Castrol SLX 1L

Featured Replies

Napisano

Jak to jest że na jednej aukcji olej Castrol SLX kosztuje 33zł a na innej 82zł ???

Co ciekawe ten sam 1L oleju na stacji BP 103zł !!!

Jeszcze nigdy nie kupiłem oleju przez allegro, wiem że można się naciąć na oszustów. Macie jakieś sprawdzone sklepy z olejami na allegro ?

Napisano

> Jak to jest że na jednej aukcji olej Castrol SLX kosztuje 33zł a na innej 82zł ???

chcesz to Ci sprzedam ten olej bo mam jeszcze ze 3 butelki 1l ale cena blizej 80 jest niz 30 smile.gif

a ceny na oleje zawsze sa rozbiezne, ktos importuje z niemiec bez akcyzy podatkow itd robi zamieszanie na runku i znika (lub nie) stad ceny moga sie roznic znacznie.

Napisano

> Jak to jest że na jednej aukcji olej Castrol SLX kosztuje 33zł a na innej 82zł ???

> Co ciekawe ten sam 1L oleju na stacji BP 103zł !!!

> Jeszcze nigdy nie kupiłem oleju przez allegro, wiem że można się naciąć na oszustów. Macie jakieś

> sprawdzone sklepy z olejami na allegro ?

Hmm, akurat Oilcars z Wrocka z pierwszego linku to sprawdzona firma, nie wiem jak z wysyłką ale "live" jak najbardziej funkcjonuje, więc lipna nie jest.

Napisano
  • Autor

> Hmm, akurat Oilcars z Wrocka z pierwszego linku to sprawdzona firma, nie wiem jak z wysyłką ale

> "live" jak najbardziej funkcjonuje, więc lipna nie jest.

Olej potrzebuje na jutro więc tym razem kupię innego castrola u siebie ale ciekawi mnie ta sytuacja bo to nie jest kwestia 10% czy 20% procent ale nawet 300%

Następnym razem chciałbym zalac tym SLX dlatego pytam o wiarygodność firm działających na allegro. Sciągane z ńiemiec to równie dobrze może oznaczać rozlewane w garażu.

Napisano

Ostatnio kupowałem Castrola SLX 5W30 do Avensisa mojego ojca i w tym sklepie zapłaciłem 42 zł za 1 litr. Zresztą już od dłuższego czasu kupuję u nich oleje (Liqui Moly i Motul) i mają naprawdę dobre ceny, oraz sprawdzony olej. Ich konto na Allegro --> klik ok.gif

Napisano

> Hmm, akurat Oilcars z Wrocka z pierwszego linku to sprawdzona firma, nie wiem jak z wysyłką ale

> "live" jak najbardziej funkcjonuje, więc lipna nie jest.

potwierdzam, korespondencyjnie tez daja rade ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ostatnio kupowałem Castrola SLX 5W30 do Avensisa mojego ojca i w tym sklepie zapłaciłem 42 zł za 1

> litr. Zresztą już od dłuższego czasu kupuję u nich oleje (Liqui Moly i Motul) i mają naprawdę

> dobre ceny, oraz sprawdzony olej. Ich konto na Allegro --> klik

Dziękuje, namiar zapisany smile.gif

Napisano

> Co ciekawe ten sam 1L oleju na stacji BP 103zł !!!

> Jeszcze nigdy nie kupiłem oleju przez allegro, wiem że można się naciąć na oszustów. Macie jakieś

> sprawdzone sklepy z olejami na allegro ?

pierwszy link jak najbardziej poprawny i cena OK - chłopaki mają firme niedaleko mnie i ja zawsze od nich biorę. Olej jak najbardziej ORYGINALNY i bez ściemy - można śmiało brać !

a cena z allegro i tak nie jest aż tak promocyjna wink.gif ja ten olej od nich kupuje za 25 wink.gif hehe

Napisano

Cena dla detalistów w Niemczech to 7,30 Euro Przy zakupach hurtowych na pewno można coś z tego urwać. Jeżeli tak jak ci z pierwszego linku nie mają parcia na duży zysk jednostkowy, to cena 33zł wydaje się OK.

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.