Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotele w P 206 3D

Featured Replies

Napisano

Witam po sąsiedzku.

Siostra zakupiła peugota 206 3D .

Autko z 2004r silnik 1.1 wersja nie wiem jaka ale na boku jest HASKY.Ogólnie golas.

Niby wszystko pięknie samochodzik cacy ładny lakier oryginał itp ,sami wicie ,rozumicie . grinser006.gif

Nurtuje mnie jednak jedna rzecz ,aby odchylić fotele przednie tymi dźwigniami to trzeba sięgać do środka auta.

Po prostu te rączki są nie z brzegu tylko od strony tunelu .W innym aucie też P206 tylko z roku 2001 te rączki są po obu stronach fotela .Obleciałem już nawet allegro w poszukiwaniu fotek ze środka ale jakoś nie mogę podejrzeć .

W książce instrukcji niby są rysunki ,ze jest i tak i tak .Nie rozumiem nic z tego ,jak by to były fotele od anglika to by zapięcia pasów nie pasowały.Autko nie jest topione.

Może jest jakieś dobre forum 206-ki ?

Napisano
  • Autor

No dobra a może ktoś wie jak jest z tymi fotelami ,znalazłem takie jak u siostry ale bardzo mało -może jeden na 50???.

Na razie nie chcę się logować jak nie ma większych problemów .

Napisano

> fotele od anglika to by zapięcia pasów nie pasowały.

Do Nexii kiedyś sobie przekładałem fotele z angielskiej astry, mocowanie pasów pasowało hmm.gif

Napisano
  • Autor

No wiem już trochę więcej, po przejrzeniu papierów auto było vanem ale wersją euro.,więc nie widzę powodów do zmiany przednich foteli.

Napisano

> No dobra a może ktoś wie jak jest z tymi fotelami ,znalazłem takie jak u siostry ale bardzo mało

> -może jeden na 50???.

> Na razie nie chcę się logować jak nie ma większych problemów .

Z tego co kojarzę to powinny być po obu stronach w obydwu fotelach hmm.gif

Napisano

> Z tego co kojarzę to powinny być po obu stronach w obydwu fotelach

Dokladnie raczka powinna byc po obu stronach fotela, przynajmniej Ja tak u siebie miałem

Napisano

> No wiem już trochę więcej, po przejrzeniu papierów auto było vanem ale wersją euro.,więc nie widzę

> powodów do zmiany przednich foteli.

więc pewnie dlatego że było vanem nie miało rączek od strony drzwi. po co w vanie otwierać fotel? zostawili tylko od strony tunelu w celu regulacji kąta pochylenia oparcia. innego wytłumaczenia nie widzę

Napisano

W mojej byłej 206 HDI z 2008 (5-drzwiowa) też były tylko od środka. W aktualnym 5-drzwiowym Partnerze z 2009 też są tylko od środka.

Generalnie Francuzi nie grzeszą wyobraźnią, ale z kosztami przy produkcji seryjnej potrafią się liczyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.