Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Car audio Astra II classic

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

ostatnio spotkałem się z opinią, że radia firmy blaupunkt bardzo dobrze współpracują z głośnikami fabrycznymi opla. Planuję zmianę sprzętu i intryguje mnie renoma blaupunkta z tym że chciałbym kupić model, który przede wszystkim pięknie zagra i możliwie jak najlepiej ułoży się z fabrycznymi głośnikami w AII z Gliwic. Proszę o wskazanie dobrze grającego modelu firmy blaupunkt cool.gif

pozdrawiam

Napisano

> Witajcie,

> ostatnio spotkałem się z opinią, że radia firmy blaupunkt bardzo dobrze współpracują z głośnikami

> fabrycznymi opla. Planuję zmianę sprzętu i intryguje mnie renoma blaupunkta z tym że chciałbym

> kupić model, który przede wszystkim pięknie zagra i możliwie jak najlepiej ułoży się z

> fabrycznymi głośnikami w AII z Gliwic. Proszę o wskazanie dobrze grającego modelu firmy

> blaupunkt

> pozdrawiam

MP35 wracał kilka razy (5 lub 6), tak dobrze współpracował... A co do Blaupunktów często montowali je w salonach stąd może część tej opinii...

Napisano
  • Autor

> MP35 wracał kilka razy (5 lub 6), tak dobrze współpracował...

co to jest MP35 i co masz na myśli mówiąć wracał kilka razy???

Napisano

> co to jest MP35 i co masz na myśli mówiąć wracał kilka razy???

sq4fm9.jpg

MP35 London - model.

Wracał do producenta jako niemożliwy do naprawy i dostawaliśmy nowy. Nie można było zwrotu kasy bo to był gratis od Opla do samochodu.

Napisano

> Proszę o wskazanie dobrze grającego modelu firmy

> blaupunkt

> pozdrawiam

SD48. Za kazdym razem wsiadając do auta i włączając to radio mam banana na ryju. A mialem i alpine, clariona i pioneera.

Obraz233Small-1.jpg

Napisano

a jakie masz radio? zainwestuj moze w glosniki od bertony ok.gif u mnie na radiu CDR500 i fabrycznych glosnikach (chyba siemens robil dla bertone) gra bardzo przyzwoicie ok.gif basik czuc na plecach 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> a jakie masz radio?

straszny syf nie polecam nikomu, mam SONY CDX-GT31U, jedyne co w nim dobre to solidne wykonanie, bezawaryjność, łatwość wyszukiwania katalogów/utworów MP3. Wady dynamika zadawalająca przy dużych nastawach głośności + twardy i słaby niski ton, generalnie dźwięk nijaki, mam dobre audio w domu więc to mnie razi, dodatkowo RDS to kupa w tym radiu, jedyna stacja która śmiga bez większych zastrzeżeń to RMF fm i nawet ładnie gra na tej stacji.

wkrótce zamontuję tweetery - mierzyłem się już z rok i zawsze szkoda mi było kasy.

ogólnie astra z gliwic (bez ingerencji kolesi od wyciszeń) nie jest dobrym pomieszczeniem do słuchania muzy na przyzwoitym poziomie. No ale radio muszę zmienić

pozdrawiam

Napisano

> Taa..

zapraszam na test, odezwij sie jak bedziesz w wawie ok.gif

Napisano

> straszny syf nie polecam nikomu, mam SONY CDX-GT31U, jedyne co w nim dobre to solidne wykonanie,

> bezawaryjność, łatwość wyszukiwania katalogów/utworów MP3. Wady dynamika zadawalająca przy

> dużych nastawach głośności + twardy i słaby niski ton, generalnie dźwięk nijaki, mam dobre

> audio w domu więc to mnie razi, dodatkowo RDS to kupa w tym radiu, jedyna stacja która śmiga

> bez większych zastrzeżeń to RMF fm i nawet ładnie gra na tej stacji.

> wkrótce zamontuję tweetery - mierzyłem się już z rok i zawsze szkoda mi było kasy.

> ogólnie astra z gliwic (bez ingerencji kolesi od wyciszeń) nie jest dobrym pomieszczeniem do

> słuchania muzy na przyzwoitym poziomie. No ale radio muszę zmienić

> pozdrawiam

zainwestuj w glosniki, jezdzilem astra g sedan oraz swoja bertone - roznica jest na prawde duza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.