Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kompresorek do gniazda zapalniczki.

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj używałem takiego wynalazku rodem z ZSRR i byłem bardzo rad, że koło się pompuje a ja sobie stoję i podziwiam wiosenną aurę. Polećcie jakieś produkty, najlepiej z linkami z alledrogo smile.gif

Napisano

> Dzisiaj używałem takiego wynalazku rodem z ZSRR i byłem bardzo rad, że koło się pompuje a ja sobie

> stoję i podziwiam wiosenną aurę. Polećcie jakieś produkty, najlepiej z linkami z alledrogo

padly mi juz 3 tego typu wynalzki, w jednym nawet urwal sie korbowod icon_eek.gif

Napisano

> Dzisiaj używałem takiego wynalazku rodem z ZSRR i byłem bardzo rad, że koło się pompuje a ja sobie

> stoję i podziwiam wiosenną aurę. Polećcie jakieś produkty, najlepiej z linkami z alledrogo

Miałem do czynienia z chińszczyzną za 50pln, chciałem dopompować koło bo luftu bardzo mało było, 5 min to ustrojstwo pompowało, nie chcę nawet myśleć ile czasu by mu zajęło pompowanie koła bez luftu

Napisano

Taki z zestawu naprawczego koła od Grand Scenic'a nieźle działa. ok.gif

Napisano

> Miałem do czynienia z chińszczyzną za 50pln, chciałem dopompować koło bo luftu bardzo mało było, 5

> min to ustrojstwo pompowało, nie chcę nawet myśleć ile czasu by mu zajęło pompowanie koła bez

> luftu

Moja chińszczyzna za 16pln koło bez powietrza pompuje jakieś 15 min, plus krótka przerwa na wystygnięcie po 10 minutach dmuchania hehe.gif można w tym czasie szyby umyć albo coś grinser006.gif

Napisano

podobno zestaw naprawczy z pompką z mercedesa a clasa daje rade.

Napisano

moja chinszczyzna z marketu za max 20zl wytrzymala pompowania kol zima przy -25 'C -uratowala mi tylek bo siedzialem wtedy w aucie i sie grzalem.

ale po tej akcji przestal wskazywac barometr, chyba go juz nie mam bo cos zaczelo smierdziec i sie zjaralo,

Ale jak za taka kase to na wszelki wypadek mozna wozic w aucie, nawet jak by miala to byc jednorazowa zabawa, a pewnie i tak wytrzyma troche wiecej. ok.gif

Napisano

ja ostatnio wziąłem sobie z bp za punkty i uzywałem dopiero dwa razy jeden raz testowy spusciłem powietrze z koła i ..... pompowało chyba 20min zeby.GIF ale do dopompowania w sam raz waytogo.gif

Napisano

ja sobie coś takiego jakiś czas temu sprawiłem, podpompowałem kólka, wszystko ok.. a potem wyczytałem, że wg instrukcji nie nadaje się do pompowania opon hehe.gif dobrze, że wcześniej nie wiedziałem wink.gif

a tak serio, to wiadomo, że nie jest to profi urządzenie do pompowania kół.... więc nie ma co wymagać nie wiadomo czego.... smile.gif

Napisano

ale u mnie na pudełku widać opone rowerową, piłke, i opone samochodową więc niby mozna hehe.gif

Napisano

> ale u mnie na pudełku widać opone rowerową, piłke, i opone samochodową więc niby mozna

to masz jakąś wypaśniejszą wersję pudełka grinser006.gif

Napisano

> to masz jakąś wypaśniejszą wersję pudełka

dokładnie tez tak pomyślałem zlosnik.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.