Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przełaczniki szyb

Featured Replies

Napisano

Kupilem juz z 5sztuk i nie pasuja( strona kierowcy, 2 sztuki), nigdzie niemoge znaleźć z uzywki, ktos cos doradzi? Mam te po lewej

1001047.jpg

1001050e.jpg

Napisano

W jakim sensie nie pasuje? Gniazdo nie pasuje do wtyczki?

Napisano
  • Autor

te moje maja wyzsza ta czesc zaznaczona, przez co te ktore kupiłem sa jakby za niskie i klinują sie w obudowie(rączce)

fdddsfddf.jpg

Napisano

Ja sobie poradziłem w ten sposób, że ten zaznaczony element przez Ciebie spiłowałem aż sie nie klinowało ok.gif

EDIT: Rozumiem, że masz wersję po FL ? wink.gif

Napisano
  • Autor

wolałbym znaleźć ory zlosnik.gif, niewiem jaka wersja Gt 99r

Napisano

Może są jakieś numery tych części? Ktoś może sprawdzić? Też potrzebuję u siebie. Na tych, które sterują szybą pasażera jest takie samo oznaczenie, jak na tych zdjęciach po lewej: B 569. Trzeba szukać tylko takich? Ktoś może wie lub mógłby pomóc?

Napisano
  • Autor

ja szukalem ale jakos nie znalazłem, wziąłem spiłowałem te 223 i dzialaja zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> czyli jednak

no smile.gif odechcialo mi sie poszukiwan, a te dzialaja dobrze i nie widac zeby cos bylo pilowane zlosnik.gif

Napisano

to ja się podepnę pod temacik...

mam pytanie jak rozłożyć kostkę przełącznika na elementy pierwsze (chodzi mi o część białą i niebieską). Potrzebuję się dostać do wewnątrz bo coś mi nie kontaktuje podświetlenie - jak poruszam kablami to świeci tudzież od czasu do czasu po naciśnięciu przycisku na chwilę działa.

284367312-1298438468_2.jpg

Dwie kostki są spięte czterema zatrzaskami, które zwolniłem ale coś jeszcze trzyma kostki razem... crazy.gif

post-13105-14352510400411_thumb.jpg

Napisano

Najpierw musisz wybudować to z osłony, wszystko jest na zatrzaski, ale można nawet gołymi rękami wyciągnąć. Żeby oddzielić to białe trzeba ściągnąć przycisk i odlutować dwa grube "styki" a potem trzeba to rozpołowić... 2 śrubokręty i da się radę

Napisano

> Najpierw musisz wybudować to z osłony, wszystko jest na zatrzaski, ale można nawet gołymi rękami

> wyciągnąć. Żeby oddzielić to białe trzeba ściągnąć przycisk i odlutować dwa grube "styki" a

> potem trzeba to rozpołowić... 2 śrubokręty i da się radę

nie no, nie miej mnie aż za takiego leworęcznego tongue.gif

jasne że wszystko wymontowałem, tylko zdjęcie poglądowe z sieci...

mam w ręce tylko samą kostkę... podkładałem śrubokręty pod zatrzaski ale coś dalej trzyma... tylko nie odlutowywałem jeszcze nic... muszę popatrzeć jak tak mówisz...

O te zaznaczone kółkami chodzi?

284367347-1001050e.jpg

post-13105-14352510400905_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.