Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kuna i pogryzione przewody WN... Jakie sposoby?

Featured Replies

Napisano

No szlag mnie jasny trafi wrrr.gifwrrr.gifangryfire.gif

Odpalam Ci dzisiaj i coś nie halo- auto się dławi, skacze, mówię oho świeca padła. Bo ewidentnie chodził nie na wszystkie gary. Otwieram machę i oczom się ukazał piękny widok. Nagryziony kabel WN po całej długości a w połowie zgryziony do przerwania pad.gif Efekt wymiana przewodu, że jest sobota i dopiero się zorientowałem nie mam go gdzie kupić.

Jakie macie sposoby na te dziadygi coby więcej mnie nie odwiedziła? Bo jak kupię i znowu mi je sponiewiera to oka nie zmrużę a będę z wiatrówką czatował zlosnik.gifoink.gif

Napisano

> Jakie macie sposoby na te dziadygi coby więcej mnie nie odwiedziła?

Ktoś tu ostatnio pisał, że kostki WC odstraszają gryzonie.

edit. znalazłem

Napisano

> jest sobota i dopiero się zorientowałem nie mam go gdzie kupić.

Zapytaj na kąciku swojego samochodu albo na regionalnym czy nie ma ktoś pożyczyć, np. ja stare przewody do BBMM 1.6 16V, które wymieniłem 2 tygodnie temu, nadal mam w garażu.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Zapytaj na kąciku swojego samochodu albo na regionalnym czy nie ma ktoś pożyczyć, np. ja stare

> przewody do BBMM 1.6 16V, które wymieniłem 2 tygodnie temu, nadal mam w garażu.

> Pozdrawiam BAS

To akurat spokojnie, bo nie potrzebuje na gwałt aż tak bardzo auta na weekend. W poniedziałek kupię ale się boję kolejnej akcji pad.gif

Napisano

kolega kupił takie COŚ i podobno działa. Zasilanie na baterie. Ma wsadzone obok filtra powietrza i tak sobie pika co chwile.

Napisano

> Ktoś tu ostatnio pisał, że kostki WC odstraszają gryzonie.

pomaga, sam mam pod maską bo mi kuny nadgryzły trochę maty wygłuszającej. Nieraz jakiś kawałek chleba znalazlem pod maską. Od czasu zawieszenia kostki wc (jakaś najtańsza) kuny przestały odwiedzać mój samochód. Ponoć dobrze odstrasza je zapach psiej sierści, ale tego z autopsji nie wiem bo nie praktykowałem.

Napisano

Ponoć dobrze odstrasza je zapach psiej sierści, ale tego z autopsji

> nie wiem bo nie praktykowałem.

Praktykowałem. U mnie nie zdało egzaminu. Kot właził mimo zawieszenia wyczesanej z psa sierści.Pozdrawiam!

Napisano

> pomaga, sam mam pod maską bo mi kuny nadgryzły trochę maty wygłuszającej.

mi coś wygryzło dziurę średnicy 25 cm przez jedną noc, ale nie wiem co to było. Wygłuszenie wywaliłem i niech teraz gryza blachę skromny.gif

Napisano

kostki WC najlepiej domestos tylko nie lesne zeby zwierzak nie czul sie jak w raju smile.gif sa takie teraz domestos 3in1 po 3 zl w plastikowych koszyczkach, drozsza wersja to elektroniczny generator ultradzwiekow np TAKI

jak siersc psa to najlepiej psa podworkowego a nie domowego i najlepiej wziasc owa siersc jak pies jest mokry - tylko taka siersc odstrasza a nie wypielegnowanego , wymytego domowego psiaka smile.gif siersc psa najlepiej poupychac w takich torebkach herbatowych ( wywalic herbate i napachac siersci) i pozawieszac pod maska na sznureczkach smile.gif

Napisano

Ja miałem z domowego spaniela. Może tak jak mówisz dlatego nie zadziałało. Będę niedługo na wsi u znajomych to /jak się da/ wyczesze ich podwórkowego "Burka". Zobaczymy czy da radę.

Napisano
  • Autor

ok a bryzą kiblową w kabinie nie wonieje ? hmm.gif

Napisano

> ok a bryzą kiblową w kabinie nie wonieje ?

u mnie nie bo powietrze do kabiny brane jest z pod wycieraczek

Napisano

> Ja miałem z domowego spaniela. Może tak jak mówisz dlatego nie zadziałało. Będę niedługo na wsi u

> znajomych to /jak się da/ wyczesze ich podwórkowego "Burka". Zobaczymy czy da radę.

domowy jest wymyty zadbany i nie capi od niego , wiec skoro dla czlowieka nie przeszkadza to i dla kuny tez nie smile.gif a taki podworkowy ktory jest ubrudzony daje smrodem na calego i czuc smrod z duzej odleglosci smile.gif

Napisano

ja na kablach mam oryginalnie takie hmm koraliki może gdzieś się da coś takiego kupić i założyć

Napisano

> Ziemia torfowa albo płyn, Pies, Kot, Kret STOP, Target

Zamknij kota pod maską i odpal silnik. Problem zdobycia sierści rozwiąże się sam... pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.