Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moje autka poszły pod młotek.

Featured Replies

Napisano

Może znajdzie się chętny. Trochę mi smutno sob.gif ale muszę zwolnić nieco miejsca u siebie...

Wpisujta co chceta.

Napisano

> Może znajdzie się chętny. Trochę mi smutno ale muszę zwolnić nieco miejsca u siebie...

> Wpisujta co chceta.

a jakieś konkrety, foty, ceny, linki do aukcji? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Daj namiar na polda

http://allegro.pl/polonez-caro-1500-bez-grama-korozji-i1313082414.html

Zalicytuj....minimalnej nie osiągniesz a trochę ruchu na aukcji się przyda. zlosnik.gif

Pewnie nie odzyskam nawet małego ułamka z tego co w niego wpakowałem. oslabiony.gif Aaa-akumulator też jest nowy, ma dwa miesiące.

Napisano

> http://allegro.pl/polonez-caro-1500-bez-grama-korozji-i1313082414.html

> Zalicytuj....minimalnej nie osiągniesz a trochę ruchu na aukcji się przyda.

> Pewnie nie odzyskam nawet małego ułamka z tego co w niego wpakowałem. Aaa-akumulator też jest

> nowy, ma dwa miesiące.

Szczrze ?

Szkoda było ładowania kasy i energii w Caro, podczas gdy chociażby na Allegro w ciągu ostatnich kilku miesięcy było kilka "podziadkowych" Caro z lat 1991-1993 w naprawdę idealnym stanie w cenach około 3-4 TPLN

Napisano

> Szczrze ?

> Szkoda było ładowania kasy i energii w Caro, podczas gdy chociażby na Allegro w ciągu ostatnich

> kilku miesięcy było kilka "podziadkowych" Caro z lat 1991-1993 w naprawdę idealnym stanie w

> cenach około 3-4 TPLN

dokładnie - gdyby to był borewicz lub choćby akwarium, to myślę, że byłoby sporo licytujących

Napisano

nie zaslaniaj sie poldem i mow jak na spowiedzi ile chcesz za JAWE? grinser006.gif

Napisano

> dokładnie - gdyby to był borewicz lub choćby akwarium, to myślę, że byłoby sporo licytujących

Akwarium to tylko kwestia błotników i maski, reszta przednich blach w tym modelu jest taka sama jak w borewiczu/"coupe", wystarczy dokręcić nosek. W sumie trzeba było w tym przypadku zrobić "przejściówkę" grinser006.gif

Napisano

> Akwarium to tylko kwestia błotników i maski,

Maska jest taka sama palacz.gif

>reszta przednich blach w tym modelu jest taka sama jak

> w borewiczu/"coupe", wystarczy dokręcić nosek. W sumie trzeba było w tym przypadku zrobić

> "przejściówkę"

Zapomniałeś o dziurach po oknach devil.gif

No i tylna klapa już z przetłoczeniem

Napisano

> Zapomniałeś o dziurach po oknach

> No i tylna klapa już z przetłoczeniem

Jakich oknach? Mówię o przejściówce akwarium z noskiem old.gif, to nawet był dla nich chyba najpopularniejszy kolor ok.gif Tam z tylnym zderzakiem mógł by być ewentualnie niewielki problem cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> nie zaslaniaj sie poldem i mow jak na spowiedzi ile chcesz za JAWE?

Mało masz ich na allegro?

Napisano
  • Autor

> dokładnie - gdyby to był borewicz lub choćby akwarium, to myślę, że byłoby sporo licytujących

Ta, najpierw daj link a potem standardowe pieprzenie aka bicie piany w powietrzu. [paw]

Napisano

> Akwarium to tylko kwestia błotników i maski, reszta przednich blach w tym modelu jest taka sama jak

> w borewiczu/"coupe", wystarczy dokręcić nosek. W sumie trzeba było w tym przypadku zrobić

> "przejściówkę"

Akwarium to nosek, zderzaki i tylne słupki. Przejściówka to dodatkowo tylna klapa i lampy caro. I niestety daleko przejściówce do akwarium i borewicza wink.gif

Napisano

> Ta, najpierw daj link a potem standardowe pieprzenie aka bicie piany w powietrzu. [paw]

hmm.gif znaczy chciałeś tylko napisać, że masz zamiar sprzedać hmm.gif

gdybyś podał konkrety, to rozumiem, że kogos może zainteresować, a tak to w sumie news dnia...tylko, że pewnie mało kogo to obchodzi zlosnik.gif

Napisano

> Akwarium to nosek, zderzaki i tylne słupki. Przejściówka to dodatkowo tylna klapa i lampy caro. I

> niestety daleko przejściówce do akwarium i borewicza

Dla mnie akwarium to te trójkątne szybki z tyłu, więc i Caro to akwarium hehe.gif. Tutaj mówię o ostatnim modelu przed Caro - taki mógł zrobić jak zaczynał remont. Do zaszpachlowania były by tylko przetłoczenia do mocowania tylnego zderzaka na takiej plastikowej rolce.

Napisano

> Dla mnie akwarium to te trójkątne szybki z tyłu, więc i Caro to akwarium .

Akwarium:

284371866-akwarium.JPG

przejściówka:

284371866-przejsciowka.JPG

post-6413-14352510407406_thumb.jpg

Napisano

> Jakich oknach? Mówię o przejściówce akwarium z noskiem , to nawet był dla nich chyba

> najpopularniejszy kolor Tam z tylnym zderzakiem mógł by być ewentualnie niewielki problem

Dobra - to może konkretnie bo się pogubimy:

Borewicz - przód z plastikami, tylna klapa gładka lub z plastikowym spoilerem

Akwarium - nosek od Coupe, okna w słupku C i tylna klapa z przetłoczeniem, brak przetłoczenia w tylnym błotniku na listwę

Przejściówka - akwarium + długa klapa, światła Caro i nowe miejsce kierunków w błotnikach

Oczywiście mowa tylko o zewnętrznych blachach

Oczywiście jeszcze mutacje Borewicza z Akwarium czyli albo przód albo tył mieszany

Napisano

> Przejściówka - akwarium + długa klapa, światła Caro i nowe miejsce kierunków w błotnikach

No też napisałem na początku, że mieł z tego Caro zrobić "przejściówkę". Maska, błotniki, atrapa i zderzaki - bez przeróbek mechanicznych jest rasowa przejściówka.

Napisano

> No też napisałem na początku, że mieł z tego Caro zrobić "przejściówkę". Maska, błotniki, atrapa i

> zderzaki - bez przeróbek mechanicznych jest rasowa przejściówka.

No trochę jednak różnic jest. Musiałby zmienić, żeby z Caro zrobić przejściówkę:

- klamki na metalowe ( w Caro plastiki)

- pokrywa zegarów kanciasta (w Caro zaokrąglona)

- boczki (w przejściówce tylko plastiki, we wczesnych Caro plastiki, potem już materiał)

- kierownica

Coś jeszcze by się znalazło, min. tapicerki siedzeń - w Caro szły już zupełnie nowe wzory

Napisano

> No trochę jednak różnic jest. Musiałby zmienić, żeby z Caro zrobić przejściówkę:

> - klamki na metalowe ( w Caro plastiki)

> - pokrywa zegarów kanciasta (w Caro zaokrąglona)

> - boczki (w przejściówce tylko plastiki, we wczesnych Caro plastiki, potem już materiał)

> - kierownica

> Coś jeszcze by się znalazło, min. tapicerki siedzeń - w Caro szły już zupełnie nowe wzory

nie tak hop, hop zlosnik.gif

do tego trochę instalacji - przynajmniej do przednich świateł - caro żarowka h4, przejściowka - dwie żarówki oddzielne do drogowych i mijania, nie wiem czy pas przedni nie jest inny, pas tylny - bez listwy nad zderzakiem. Generalnie rzeźba a do tego wychodzi jeszcze większy kundel niż caro z wlotem na masce i szerokim mostem zlosnik.gif

Napisano

> Może znajdzie się chętny. Trochę mi smutno ale muszę zwolnić nieco miejsca u siebie...

> Wpisujta co chceta.

Trochę pracy i kasy włożyłeś.Zrób lepsze zdjęcia do tego ogłoszenia bo dobre foty to 50% sukcesu smile.gif

Napisano
  • Autor
biglaugh.gifbiglaugh.gif
Napisano

> No też napisałem na początku, że mieł z tego Caro zrobić "przejściówkę". Maska, błotniki, atrapa i

> zderzaki - bez przeróbek mechanicznych jest rasowa przejściówka.

przejściówka miała jeszcze inny zderzak z tyłu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.