Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prasa o tematyce motocyklowej...

Featured Replies

Napisano

Z powodu zbliżającej się zimy postanowiłem zafundować sobie prenumeratę jednego z polskich miesięczników mówiących o tematyce motocyklowej zlosnik.gif Problem w tym, że dawno nie miałem takiego w rękach i nie wiem na który się zdecydować hmm.gif

Co jest według was lepsze, Świat Motocykli czy Motocykl?

Napisano

> Co jest według was lepsze, Świat Motocykli czy Motocykl?

sam kupuję ŚM, jakoś lepiej mi leży waytogo.gif

Napisano

Jak dla mnie o niebo lepszy jest motocykl (ostatnio sam zaprenumerowałem 12msc+ 2 archiwalne za 66zł), szczególnie lubię relacje z wypraw, oraz ogólny styl pisania przez nich testów i różnych artykułów.

Napisano
  • Autor

Właśnie ku niemu się skłaniam, ale poczekam na opinie innych busted.gif

Kiedyś prenumerowałem Motocykl, ale to było 4 lata temu.

Ogólnie wole relację, testy niż informacje o nowinkach ze świata, których pewnie w życiu nie będę miał w rękach grinser006.gif

Napisano

kiedyś jak redaktorem naczelnym był pan Kwas to szerokim łukiem omijałem pismo "Motocykl". jak nastał nowy naczelny to pismo niczym nie ustępuje zachodnim pismom... ech... kiedyś człowiek miał więcej czasu i chęci na czytanie...

Napisano

Ja kupuje oba i stwierdzam, ze w obu jest to samo. Jezeli jedno pisze ze jako pierwszy testuje jakies moto, to drugie ma test tekiego samego motoru.

Napisano

> nastał nowy naczelny to pismo niczym nie ustępuje zachodnim pismom... ech... kiedyś człowiek

Jak myslisz dlaczego ?

Moze dlatego, ze Motocykl nalezy do grupy Motorpresse Stuttgart,

Do redakcji przychodza artykuly nie tylko z Niemiec ale i z innych krajow jak UK, Austria i innych. Sprawdz w czasopismie ile krajow EU zrzesza Grupa Motopresse i wszystko jasne.

Wada Motocykla to, to, ze nie przedrukowuja wszystkiego co dostaja a jakims kosmicznym przypadkiem tylko srednio ciekawe lub malo ciekawe artykuly.

W Starym SM ( na starym papierze ) byly ciekawsze klimaty, dzis to juz tylko reklama, reklama i jeszcze raz reklama.

Ciezko wiec powiedziec ktory lepszy.#

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.