Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tylne nadkole PII 3D

Featured Replies

Napisano

Po ostatniej zimie i wiośnie wolę uniknąć gromadzenia się różnego rodzaju syfu na rurze wlewu paliwa. Postanowiłem więc kupić nadkola na tył w szczególności na prawą stronę. Szukajka dużo mi powiedziała ale dawno temu to było i foty powygasały. Wiem że są różne wersje które są albo nie są przykręcane do rantu błotnika. Wolałbym uniknąć wiercenia więc na alledrogo znalazłemtakie. Z tego co widac to mają takie zatrzaski które będą nadkole trzymały. Chyba że wy macie jakieś foty dobrych nadkoli to się podzielcie zlosnik.gif

Napisano

Ja kiedys mialem w PII. Niestety przynajmniej jedna srubka bedziesz musial przykrecic do blachy i druga do zderzaka.

Bedzie Ci tez potrzebna opalarka aby pozniej troche porozpychac nadkola, bo na 99% beda kola przycieraly.

Jak juz wszystko porobisz to bedzie malinowo. Przed zalozeniem wyczysc wneke z piachu itd, a jak bedziesz wkrecal jakas srubke w blache, to najpierw napusc w otwor jakiejs swiezej farby.

I tak na prawde takie nadkola raz na rok (np: na wiosne) trzeba wyjac i wyczyscic wneke, bo mimo wszystko dostaje sie tam troche wody i piasku. Ale w zimie jest super, bo snieg nie zalega gdzies w zakamarkach.

Napisano

odpuść sobie, po prostu często musisz tam myć i zaglądać czy ruda nie wyłazi, sam temat przerabiałem i nic się tam nie zastosuje, żeby druciarni nie robić.

Napisano

> odpuść sobie, po prostu często musisz tam myć i zaglądać czy ruda nie wyłazi, sam temat

> przerabiałem i nic się tam nie zastosuje, żeby druciarni nie robić.

A ja by nie odpuszczał. W moim dziesięcioletnim punto blacha, która jest w nadkolu dostała prawie cała zjedzona przez rudą. Dotyczy to prawej strony. Lewa jest w stanie idealnym. Gdybym to wiedział wcześniej to założyłbym prawe nadkole nawet kosztem dziury w rancie.

Napisano

> A ja by nie odpuszczał. W moim dziesięcioletnim punto blacha, która jest w nadkolu dostała prawie

> cała zjedzona przez rudą.

Miałem to samo, trzeba było piaskować i spawać. Ale do czego zmierzam, ano do tego, że nie ma w sprzedaży dobrych nadkoli. Widziałem u kogoś zamiennik który był tak zrobiony, że jeszcze więcej szkód narobił. Paradoksalnie to nie brak nadkola powoduje tą korozję chociaż ma też swój wpływ.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.