Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podsumowanie F1 2010.

Featured Replies

Napisano

Mamy mistrza.

Nie jest niespodzianka, ze tytul przypadl kierowcy RBR.

Kto wiec najbardziej zaskakiwal pozytywnie, a kto negatywnie?

Ktory Team zawiodl? Bo konkurencji dla RBR nie bylo...

Czy sezon byl udany, czy moze przepisy sprawily,

ze nie byl tak dobry jak moglby byc? I jaki bedzie ten nastepny...

Napisano

RBR - dla mnie zaskoczenie - głównie dlatego, że mocno odskoczyli od konkurencji.

McLaren, kanał F - spodziewałem się więcej, a pod koniec sezonu powietrze z nich zeszło.

Ferrari - próbowali, ale nie dali rady. Postawili na jednego, a drugi ... jakby nie starczyło kasy na drugiego. Dziwne. Bo kasiorki pewnie im nie brakowało.

Meecedes - największe rozczarowanie. Brown + Schumi mieli dać sukces, a wyszło cienko. Też dziwne. Czyżby kasiorki brakło.

Renault. Oczekiwania mizerne, a w sumie wyszło nieźle. Gdyby Pietrow ugrał trochę punktów więcej, byłoby nieźle.

Williams, Sauber też w sumie źle nie wypadli jak na swoje możliwości.

Force India raczej poniżej oczekiwań.

O reszcie szkoda pisać. Muszą poszukać nowej drogi podbitej funduszami zlosnik.gif

Red Bullowi należało się zwycięstwo i jedno i drugie. Napradę byli dobrzy i mimo wpadek słusznie wygrali.

Napisano

Ferrari - znowu zawód no.gif Niby byli blisko tytułu, ale tylko dzięki pomyłkom w RBR... W sumie przez cały sezon "szału nie było".

Mercedes - dużo zapowiadali, niewiele się z tego sprawdziło no.gif

Force India - po obiecującym początku stracili impet no.gif

Renault - zaskoczenie, byli skazywani na porażkę, ale jednak pokazali, że są w stanie powalczyć o wysokie lokaty ok.gif

Reszta zgodnie z oczekiwaniami.

Napisano

> Ferrari - próbowali, ale nie dali rady. Postawili na jednego, a drugi ... jakby nie starczyło kasy

> na drugiego. Dziwne. Bo kasiorki pewnie im nie brakowało.

To nie brak kasy na drugiego mocnego. Massa nadal jeździ w Ferrari, bo jest idealnym partnerem dla jakiegoś dobrego kierowcy - będzie jeździł, dojeżdzał i nie zagrozi liderowi teamu - tak było z Schumacherem, potem Raikkonenem a teraz z Alonso. Wolą mieć takiego przeciętniaka, niż walkę w ramach teamu, taką jaka była w 2008 w McLarenie i teraz w Red Bullu.

> Meecedes - największe rozczarowanie. Brown + Schumi mieli dać sukces, a wyszło cienko. Też dziwne.

To trochę przewrotność losu - zawiodło to co miało być najmocniejszą stroną teamu - świetny bolid i mistrz Schumacher. Bolid wyszedł przeciętny a Schumacher był bardzo słaby.

Napisano

Hamiltonowi coś się pomieszało, bo to jego Kubica blokował, a nie Alonso, którego przyblokował Pietrow smile.gif

hamilton-oskarza-kubice

W sumie to nie dziwię się Renault, że chcieli, by wygrał team z ich silnikiem. Tym bardziej, że akurat w tym wyścigu inni nie byli w stanie ich wyprzedzić zlosnik.gif

Napisano

> Hamiltonowi coś się pomieszało, bo to jego Kubica blokował, a nie Alonso, którego przyblokował

HAM i ALO niech na drzewko spadają. A poskarżyć się mogą na swoje teamy, jak już. Szczególnie ALO za wręcz przepiękne oddanie tytułu. screwy.gif

Napisano
  • Autor

> Hamiltonowi coś się pomieszało, bo to jego Kubica blokował, a nie Alonso, którego przyblokował

> Pietrow

> hamilton-oskarza-kubice

> W sumie to nie dziwię się Renault, że chcieli, by wygrał team z ich silnikiem. Tym bardziej, że

> akurat w tym wyścigu inni nie byli w stanie ich wyprzedzić

Zrodlo podaj. Nie chce mi sie wierzyc, ze "oskarza".

Szczegolnie, ze zaraz po konferencji nie bylo o tym ani slowa.

Byc moze zasugerowal tylko, lub wyrazil wlasna opinie.

Napisano

> Zrodlo podaj. Nie chce mi sie wierzyc, ze "oskarza".

> Szczegolnie, ze zaraz po konferencji nie bylo o tym ani slowa.

> Byc moze zasugerowal tylko, lub wyrazil wlasna opinie.

Podałem źródło do źródła.

Ale jak nie chcesz klikać, to cytuję

Quote:

Sebastian Vettel został mistrzem świata dzięki pomocy Renault - uważa Lewis Hamilton. Na łamach "Daily Mirror" Brytyjczyk zarzucił Robertowi Kubicy, że robił wszystko, by uniemożliwić mu wygranie wyścigu o Grand Prix Abu Zabi.

A jak już oni to tłumaczyli na nasze, to inna kwestia wink.gif

Napisano
  • Autor

> Podałem źródło do źródła.

> Ale jak nie chcesz klikać, to cytuję

> Quote:

> Sebastian Vettel został mistrzem świata dzięki pomocy Renault - uważa Lewis Hamilton. Na łamach

> "Daily Mirror" Brytyjczyk zarzucił Robertowi Kubicy, że robił wszystko, by uniemożliwić mu

> wygranie wyścigu o Grand Prix Abu Zabi.

> A jak już oni to tłumaczyli na nasze, to inna kwestia

Fakt. W domu sie postaram dokopac do DM. ok.gif

Napisano

> Podałem źródło do źródła.

> Ale jak nie chcesz klikać, to cytuję

> Quote:

> Sebastian Vettel został mistrzem świata dzięki pomocy Renault - uważa Lewis Hamilton. Na łamach

> "Daily Mirror" Brytyjczyk zarzucił Robertowi Kubicy, że robił wszystko, by uniemożliwić mu

> wygranie wyścigu o Grand Prix Abu Zabi.

> A jak już oni to tłumaczyli na nasze, to inna kwestia

tak - a całą reszta przez cały sezon uniemożliwiała kubicy wygranie GP biglaugh.gif

Napisano

> Zrodlo podaj. Nie chce mi sie wierzyc, ze "oskarza".

> Szczegolnie, ze zaraz po konferencji nie bylo o tym ani slowa.

> Byc moze zasugerowal tylko, lub wyrazil wlasna opinie.

Źródłem jest coś pokroju naszego Faktu - w innych źrółach w UK ciiisza jak makiem zasiał grinser006.gif

Napisano

> HAM i ALO niech na drzewko spadają. A poskarżyć się mogą na swoje teamy, jak już. Szczególnie ALO

> za wręcz przepiękne oddanie tytułu.

Alonso jest w gorącej wodzie kąpany i w emocjach różne rzeczy gada, czy powymachuje komuś rękoma - nie pierwszy raz taka sytuacja miała miejsce. W wywiadach powrócił do rzeczywistości.

A Hamilton - spójrzmy na źródło http://www.mirror.co.uk/sport/motorsport...15875-22720155/ grinser006.gif Z igły widły, a polskie media jeszcze to rozdmuchały.

Napisano
  • Autor

> Źródłem jest coś pokroju naszego Faktu - w innych źrółach w UK ciiisza jak makiem zasiał

Jesli tak, to ja nie mam pytan. ok.gif

Napisano

> Renault - zaskoczenie, byli skazywani na porażkę, ale jednak pokazali, że są w stanie powalczyć o

> wysokie lokaty

Chłopaki pomimo cienkiego budżetu robili co mogli rotfl.gifrotfl.gif

http://nimportequi.com/pl/video_grand_prix.html

oby w przyszłym sezonie mogli normalnie trenować mod.gif

a tu jak pocieszał się Ferdek po przegranej grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

http://nimportequi.com/pl/video_formula_1.html

Napisano

> Chłopaki pomimo cienkiego budżetu robili co mogli

> http://nimportequi.com/pl/video_grand_prix.html

> oby w przyszłym sezonie mogli normalnie trenować

> a tu jak pocieszał się Ferdek po przegranej

> http://nimportequi.com/pl/video_formula_1.html

Remi jest mistrz hehe.gif

Kilka miesięcy po tym jak w necie wrzucili ten film z pit stopem na ulicy, pokazowy pit stop zrobił w warszawie Verva Racing Team - wzięli Porsche i rano zrobili pokaz serwisu w samym centrum smile.gif

Napisano

> Remi jest mistrz

> Kilka miesięcy po tym jak w necie wrzucili ten film z pit stopem na ulicy, pokazowy pit stop zrobił

> w warszawie Verva Racing Team - wzięli Porsche i rano zrobili pokaz serwisu w samym centrum

na przystanku MPK biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> na przystanku MPK

Wyc mi sie chce. Fantastyczny samochod. panic.gif

Napisano

> na przystanku MPK

"To jechał Kubica?" grinser006.gif

Napisano

Właśnie zwalniam miejsce na dysku, więc oglądam sezon 2010 F1 od początku.

Bahrajn - słabiutki wyścig. Trochę pechowy dla Kubicy i Vettela. triumf Ferrari. Skasowałem nagranie bez żalu.

Australia - tutaj działo się - jest 22 okrażenie i nie ma możliwości wciśnięcia szybkiego podglądu. Niesamowity wyścig. Sporo taktyki i wyprzedzań ok.gif

Pech Vettela, niepotrzebna zmiana Hamiltona i później kontakt z Webberem. Wspaniała obrona Roberta przedbolidami Ferrari.

Napisano
  • Autor

> Właśnie zwalniam miejsce na dysku, więc oglądam sezon 2010 F1 od początku.

> Bahrajn - słabiutki wyścig. Trochę pechowy dla Kubicy i Vettela. triumf Ferrari. Skasowałem

> nagranie bez żalu.

> Australia - tutaj działo się - jest 22 okrażenie i nie ma możliwości wciśnięcia szybkiego podglądu.

> Niesamowity wyścig. Sporo taktyki i wyprzedzań

Mozesz to zgrac na plytke? grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.