Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybka porada techniczna w kwestii uszkodzenia opony

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

czy takie uszkodzenie dyskwalifikuje oponę? Właściciel twierdzi, że nie ma w tym miejscu po zamontowaniu oponki na felgę bombla, ani wybrzuszenia...

2c09acb370f32f36.jpg

Napisano

> Witajcie,

> czy takie uszkodzenie dyskwalifikuje oponę? Właściciel twierdzi, że nie ma w tym miejscu po

> zamontowaniu oponki na felgę bombla, ani wybrzuszenia...

w sumie to wybrzuszenia nie musi byc, ale moze wywalic przy pierwszym mocniejszym uderzeniu.. poprostu jezeli jest tam jakis uszczerbek juz to automatycznie to miejsce jest slabsze, ryzyk fizyk w sumie, jak to z uzywka, w sumie troszke podparciala jest ta oponka. Pozdro..

Napisano

jak na tor i dobra cena bierz. mi kiedys tak nowke miechelina serwis micheliona naprawil

Napisano

Generalnie wszystkie uszkodzenia scianki bocznej opony powinny dyskwalifikować taką gumę. Tak jak kolega napisał - w tym miejscu opona będzie słabsza. Jedno uderzenie opona wytrzymała. Drugiego w to samo miejsce pewnie nie zniesie. Ja mam u siebie oponę z naciętym bokiem, długość ok 2 cm, głębokość 1 - 1.5 mm ( wpadłem w dziurę przy hamowaniu). Bąbla nie ma i jak narazie jeździ. Kiedyś się zapomniałem i jechałem w trasie 200 km/h. Jak widać opona wytrzymała...

Napisano
  • Autor

> w sumie to wybrzuszenia nie musi byc, ale moze wywalic przy pierwszym mocniejszym uderzeniu..

> poprostu jezeli jest tam jakis uszczerbek juz to automatycznie to miejsce jest slabsze, ryzyk

> fizyk w sumie, jak to z uzywka, w sumie troszke podparciala jest ta oponka. Pozdro..

Ta oponka ma dopiero rok

Napisano

> Czyli brać?

za ile to jest?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.