Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autodiagnostyka

Featured Replies

Napisano

Po 9 latach poraz pierwszy zaświecila autodiagnostyka. Dojechałem do domu(ok.2km)wyłączyłem silnik. Za chwilę ruszyłem do garażu(późno w nocy). Zastartowałem poraz trzeci i w tym momencie ikonka zgasła. Dałem spokój dociekaniu błędu bo z samochodem nic się nie działo. Dzisiaj, po miesięcu znów zapaliła sie autodiagnostytka, kilkakrotne uruchamianie silnika nie pomogło wiec wyruszyłem do warsztatu by sprawdzić na kompie co jest grane. Gdy dojechałem do warsztatu i ponownie uruchomiłem silnik autodiagnostyka znikła i już sie nie świeciła. Na kompie wykryto błąd-czujnik temperatury płynu chłodzącego, choć wskaźnik temperatury działa ja dotychczas. Ponieważ w warsztacie nie bylo elektryka poradzono mi by się nie przejmować i przy następnej sygnalizacji autodiagnostyki jechać do ASO. Czy to jest dobre rozwiązanie?

Napisano

> Na kompie wykryto

> błąd-czujnik temperatury płynu chłodzącego, choć wskaźnik temperatury działa ja dotychczas.

To są dwa różne czujniki, nie mają ze sobą zbyt wiele wspólnego. Pierwszy odpowiada za odczyt temperatury silnika dal komputera sterującego a drugi za wskazówkę na desce rozdzielczej,

Napisano

Czujniki nie są drogie coś koło 20zł. - lepiej samemu to zrobić.

Napisano

> Na kompie wykryto błąd-czujnik temperatury płynu chłodzącego

W termostacie masz dwa czujniki w jednej obudowie - sprawdź przede wszystkim czy masz dobry styk na wtyczce , ewentualnie popsikaj jakimś preparatem do czyszczenia połączeń .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.