Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.8T KME czy STAG a moze BRC??

Featured Replies

Napisano

witam

Od kilku dni posiadam passata b5 fl właśnie z takim silnikiem i w niedługim czasie bede zakładał gazownie.

Zastanawiam sie co wybrać.

W punto 1.4 miałem założoną KME i jak dzwoniłem do gościa co mi zakłądał to powiedział zę nie ma problemu, zakąłda jakiś coś tam mocniejsze i on sam ma taki silnik zagazowany i koszt 2500.

NA stagu gdzie indziej powiedzili 2600-2700 i ze też spro takich silników robili i nie ma problemu.

A o brc nie pytałem się.

Podpowiecie coś??

Napisano

> Podpowiecie coś??

Może w tym przypadku zdaj się na gazownika skoro ma doświadczenie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Może w tym przypadku zdaj się na gazownika skoro ma doświadczenie

o to chodzi ze ten od KME montował mi w punto i przez 25kkm wszystko było oki i on tylko montuje na tym, a ten od staga montował koledze w roverze i troche walczył z instalacją zeby to wyregulować itd. ale jak sie okazało to miał przestwiony rozrząd grinser006.gif, ale poustwiał wszystko i tak, i sporo osób go poleca

a znó ten on BRC jest polecany tak pół na pół, w lanosie na montowął ale to 2-gen i ogólnie wszystko grało i gra do tej pory, czyli przez jakieś 120kkm

Napisano

> o to chodzi ze ten od KME montował mi w punto i przez 25kkm wszystko było oki i on tylko montuje na

> tym, a ten od staga montował koledze w roverze i troche walczył z instalacją zeby to

> wyregulować itd. ale jak sie okazało to miał przestwiony rozrząd , ale poustwiał wszystko i

> tak, i sporo osób go poleca

> a znó ten on BRC jest polecany tak pół na pół, w lanosie na montowął ale to 2-gen i ogólnie

> wszystko grało i gra do tej pory, czyli przez jakieś 120kkm

Jakbyś się np. pokusił o lekkie podkręcenie turbinki to KME od razu CI pozwoli to wystroić bez dodatkowych kosztów smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jakbyś się np. pokusił o lekkie podkręcenie turbinki to KME od razu CI pozwoli to wystroić bez

> dodatkowych kosztów

jak sie troche pogoda poprawi to musze mu logi zrobić i wtedy zobaczy sie czy można coś ruszyc i czy coś nie siada

Napisano

> i on sam ma taki silnik zagazowany

Jeżeli prawdę mówi to znaczy że ma dobrze opanowany temat a to dobrze wróży.

Napisano
  • Autor

> Jeżeli prawdę mówi to znaczy że ma dobrze opanowany temat a to dobrze wróży.

sam u niego gazowałem punto i wiele znajomych i znajomych znajomych tylko nei znam neikogo kto z turbo grinser006.gif

ale z rozmowy przez telefon wydawał sie zę jest pewny, coś mówił o wydajniejszych wtryskiwaczach i mówił ze żadnego problemu nie bedzie bo pytałem czy sie podejmie takiego silniki zeby to jeździło

Napisano

> sam u niego gazowałem punto i wiele znajomych i znajomych znajomych tylko nei znam neikogo kto z

> turbo

> ale z rozmowy przez telefon wydawał sie zę jest pewny, coś mówił o wydajniejszych wtryskiwaczach i

> mówił ze żadnego problemu nie bedzie bo pytałem czy sie podejmie takiego silniki zeby to

> jeździło

Wtryski horizon dają radę ale głośno klepią.

Napisano

> Wtryski horizon dają radę ale głośno klepią.

Podsatwa szare a nie czarne lub hana 2000-zielone.

Napisano

> witam

> Od kilku dni posiadam passata b5 fl właśnie z takim silnikiem i w niedługim czasie bede zakładał

> gazownie.

> Zastanawiam sie co wybrać.

> W punto 1.4 miałem założoną KME i jak dzwoniłem do gościa co mi zakłądał to powiedział zę nie ma

> problemu, zakąłda jakiś coś tam mocniejsze i on sam ma taki silnik zagazowany i koszt 2500.

> NA stagu gdzie indziej powiedzili 2600-2700 i ze też spro takich silników robili i nie ma problemu.

> A o brc nie pytałem się.

> Podpowiecie coś??

KME Diego G3 + parownik RED

Napisano
  • Autor

> KME Diego G3 + parownik RED

instalacja złożona

sterownik KME + większość komponentów Tomasetto czy jakos tak, wtryski magic jety czy też jakoś tak, kiedyś napisze co dokładnie jak przyniose papiery z samochodu

samochód ładnie jedzie, do samego końca ciągnie itd.

narazie zrobiłm z 60km mam nadzieje ze będzie wszystko oki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.