Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Troche nietypowo - alternator

Featured Replies

Napisano

Powieidzcie i dobrzy ludzie czy alternator z tej aukcji podejdzie do 1.4 w Grande Punto?

Napisano

> Powieidzcie i dobrzy ludzie czy alternator z tej aukcji podejdzie do 1.4 w Grande Punto?

Nie podejdzie bo 1.4 ma wspomaganie kierownicy, a 1.2 nie mają 30.GIF

Napisano
  • Autor

> Nie podejdzie bo 1.4 ma wspomaganie kierownicy, a 1.2 nie mają

No i co w zwaizku z tym, skoro silnik wspomagania jest na kolumnie kierownicy? icon_eek.gif Poza tym 1.2 tez maja. Ba i to nawet podwojne - normalne i City.

Napisano

> No i co w zwaizku z tym, skoro silnik wspomagania jest na kolumnie kierownicy? Poza tym 1.2 tez

> maja. Ba i to nawet podwojne - normalne i City.

raczej będzie różnica w wersji z klimą i bez. Będzie się różnić kołem pasowym zraz mocą alternatora.

Napisano

> raczej będzie różnica w wersji z klimą i bez. Będzie się różnić kołem pasowym zraz mocą

> alternatora.

Jest możliwe ,żeby Alternator od 1.2 i 1.4 różnił się tak bardzo mocą ? Rozumię np. jak by to było 1.2 i 1.6 , aa żuraw sorki ale zapomniałem ,że tam wspomaganie jest na kolumnie kierowniczej waytogo.gif

Napisano

> Powieidzcie i dobrzy ludzie czy alternator z tej aukcji podejdzie do 1.4 w Grande Punto?

A ja Ci napiszę tak, nie kupuj chińszczyzny, oddaj lepiej do MM na regenerację, będziesz miał ori na ori częściach ok.gif

Napisano

> Jest możliwe ,żeby Alternator od 1.2 i 1.4 różnił się tak bardzo mocą ? Rozumię np. jak by to było

> 1.2 i 1.6 , aa żuraw sorki ale zapomniałem ,że tam wspomaganie jest na kolumnie kierowniczej

ale róznica nie jest zalezna od pojemności silnika a od faktu posiadania (lub nie) klimy

Napisano

> ale róznica nie jest zalezna od pojemności silnika a od faktu posiadania (lub nie) klimy

Aha , no wiadomo ,że jak np jest klima to alternator musi być wtedy bardziej wydajny (znaczy się większa moc) screwy.gif

Napisano
  • Autor

> raczej będzie różnica w wersji z klimą i bez. Będzie się różnić kołem pasowym zraz mocą

> alternatora.

Pytanie czy ten bedzie pasowal do 1.4 bez klimy?

Napisano

> Pytanie czy ten bedzie pasowal do 1.4 bez klimy?

Wychodzi na to ,że powinien podejść ,jak jest do 1.2 bez klimy to do 1.4 tez może będzie miał zbliżoną moc do 1.4 lub oba mają taką samą screwy.gif

Napisano

> A ja Ci napiszę tak, nie kupuj chińszczyzny, oddaj lepiej do MM na regenerację, będziesz miał ori

> na ori częściach

A i tak sie zyebie ...

Napisano

> na ori częściach

Robionych w Chinach zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.