Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klima i podgrzewanie tylej szyby

Featured Replies

Napisano

Witam mam do was pytanie ojciec kupił jakiś miesiąc temu rocznego focusa 1.6 benzynka i nie wiem czy to normalne ale czasem przy włączeniu auta sama załącza się klima (manualna), a czasem podgrzewanie tylnej szyby i nie wiem czy trzeba to do nich zgłosić czy nie.

Napisano

> Witam mam do was pytanie ojciec kupił jakiś miesiąc temu rocznego focusa 1.6 benzynka i nie wiem

> czy to normalne ale czasem przy włączeniu auta sama załącza się klima (manualna), a czasem

> podgrzewanie tylnej szyby i nie wiem czy trzeba to do nich zgłosić czy nie.

klima włącza się sama jak dasz nadmuch na szyby

ogrzewanie szyby u mnie się nie włącza samo, tylko przyciskiem hmm.gif

Napisano

> Witam mam do was pytanie ojciec kupił jakiś miesiąc temu rocznego focusa 1.6 benzynka i nie wiem

> czy to normalne ale czasem przy włączeniu auta sama załącza się klima (manualna), a czasem

W fordach z manualną klimą ustawienie pokrętła nawiewu na szybę automatycznie włącza klimatyzację i podgrzewanie szyby - ale przedniej! Sprawdź, czy nie pomyliłeś szyb wink.gif

Napisano
  • Autor

> W fordach z manualną klimą ustawienie pokrętła nawiewu na szybę automatycznie włącza klimatyzację i

> podgrzewanie szyby - ale przedniej! Sprawdź, czy nie pomyliłeś szyb

W mojej opcji nie ma podgrzewania przedniej szyby jest tylko tylna.

Napisano

Jeżeli mówisz o fokach II po FL to podgrzewanie szyb włącza się automatycznie od 5 stopni.

Trzeba je ręcznie wyłączać.

Podobno nie da się z tym nic zrobić, ja się już przyzwyczaiłem do tego, ale znając życie wystarczy jakiś bezpiecznik wyjąć biglaugh.gif

Napisano

zajrzyj do instrukcji. Zalaczy sie jak temperatura powietrza spadnie do okreslonego poziomu.

Napisano

> Jeżeli mówisz o fokach II po FL to podgrzewanie szyb włącza się automatycznie od 5 stopni.

> Trzeba je ręcznie wyłączać.

> Podobno nie da się z tym nic zrobić, ja się już przyzwyczaiłem do tego, ale znając życie wystarczy

> jakiś bezpiecznik wyjąć

Kurcze, kolejny dowod na ponadczasowosc poldoneza. Mialem poldka rocznik 1993 ktory mial juz takie ustrojstwo.

Ot, tak off-topic skromny.gif

Napisano

> Kurcze, kolejny dowod na ponadczasowosc poldoneza. Mialem poldka rocznik 1993 ktory mial juz takie

> ustrojstwo.

> Ot, tak off-topic

tylko w polderze to włączało sie nawet w 40 stopniowym upale w lato, trzeba bylo bezpiecznik wyjąć zlosnik.gif

Napisano

> Jeżeli mówisz o fokach II po FL to podgrzewanie szyb włącza się automatycznie od 5 stopni.

> Trzeba je ręcznie wyłączać.

> Podobno nie da się z tym nic zrobić, ja się już przyzwyczaiłem do tego, ale znając życie wystarczy

> jakiś bezpiecznik wyjąć

zmiana softu w gemie powinna zalatwic sprawe ok.gif o ile jest tak samo jak w mk3

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.