Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Santa Fe

Featured Replies

Napisano

Witam

Silniki montowane w Hundajach Santa Fe 2.2 CRDi to konstrukcja Koreańska czy zapożyczona z europy ?

Może jest jakiś użytkownik takiego autka ( rocznik po 2007 r. ) Chodzi o przedstawienie plusów i minusów Santa Fe. cool.gif

Napisano

Nie jestem co prawda użytkownikiem SantaFe, ale spotkałem się z opinią prawdziwego fachowca, który wyróznił ten samochód jako jedną z niewielu prawdziwych ,,terenówek'' która doskonale radzi sobie w terenie. Nie wiem jak silnik który wskazałeś, ale jako całość powinno być Ok.

Wygląd jak wygląd, jak dla mnie średnio ładny, ale przedkladam właściwości jezdne nad urodę samochodu.

Pozdrawiam.

> Witam

> Silniki montowane w Hundajach Santa Fe 2.2 CRDi to konstrukcja Koreańska czy zapożyczona z europy ?

> Może jest jakiś użytkownik takiego autka ( rocznik po 2007 r. ) Chodzi o przedstawienie plusów i

> minusów Santa Fe.

Napisano

silnik

tyle udało mi się znaleźć na temat silnika.

też jestem tym modelem zinteresowany i trochę opini ne jego temat poczytałem ,w miążdżącej przewadze same pozytywy.

Napisano

> Witam

> Silniki montowane w Hundajach Santa Fe 2.2 CRDi to konstrukcja Koreańska czy zapożyczona z europy ?

> Może jest jakiś użytkownik takiego autka ( rocznik po 2007 r. ) Chodzi o przedstawienie plusów i

> minusów Santa Fe.

Z "minusów", przy 290kkm padło łożysko tylne lewe grinser006.gif

Poza tym, tylko eksploatacja była wink.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki za wypowiedzi. Teraz pozostaje wylukać fajny, zadbany dobrze wypasiony i bezwypadkowy samochodzik. Tylko z tym nie jest łatwo, cool.gif

Napisano

> Dzięki chłopaki za wypowiedzi. Teraz pozostaje wylukać fajny, zadbany dobrze wypasiony i

> bezwypadkowy samochodzik. Tylko z tym nie jest łatwo,

z ciekawostek, jeśli był serwisowany, to nieważne skąd sprowadzony, w każdym ASO sprawdzisz jego historię zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Dzięki chłopaki za wypowiedzi. Teraz pozostaje wylukać fajny, zadbany dobrze wypasiony i

> bezwypadkowy samochodzik. Tylko z tym nie jest łatwo,

Jest. W Niemcach SantaFe bylo kupowane glownie przez starszych staetycznych panow. Nie ma problemu z tym aby znalesc zadbany i spokojnie uzytkowany egzemplarz.

Napisano

W tych samochodach standardowo sprzęgło i koło zamachowe przy ok 150 tys km wymaga wymiany. Silnik oby nie amatorsko tuningowany bo będą problemy. Łożyska w kołach wymieniane z piastą, zaopatrz się w zestaw nakrętek i szpilek do kół bo to się sypie najczęściej podczas exploatacji zlosnik.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Jest. W Niemcach SantaFe bylo kupowane glownie przez starszych staetycznych panow. Nie ma problemu

> z tym aby znalesc zadbany i spokojnie uzytkowany egzemplarz.

nie bądź bezczelny zlosnik.gif, przecież takie SantaFe kosztują 150% tego co na otomoto i motoallegro rotfl.gif

Napisano

> nie bądź bezczelny , przecież takie SantaFe kosztują 150% tego co na otomoto i motoallegro

A to przepraszam. Mowilem ze o autach mowimy a nie o przystankach rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.