Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

usterka

Featured Replies

Napisano

Wyskoczyła mi kontrolka żarówka a wszystkie działają gdzie tkwi problem trzeba zaliczyć serwis i egzaminer?

Napisano

> Wyskoczyła mi kontrolka żarówka a wszystkie działają gdzie tkwi problem trzeba zaliczyć serwis i

> egzaminer?

a nie napisal slowami ktora zarowka go boli? - jak ja stracilem jedna z oswietlenia tablicy to moj mi napisal cos tam takiego, ze w koncu znalazlem wink.gif

Napisano
  • Autor

wszystkie działaja postoje,tablicy,mgielne,halogeny,itp...

żarówka pomarańczowa lewy róg koło wł.świateł

Napisano

> wszystkie działaja postoje,tablicy,mgielne,halogeny,itp...

stopy tez? zlosnik.gif

> żarówka pomarańczowa lewy róg koło wł.świateł

zaraz po wlaczeniu stacyjki powinien ci zameldowac slownym komunikatem ktora zarowka go boli. (ew. jakos ci przyblizyc w czym ma problem)

Napisano

> tak jak piszesz zero komunikatu ale znalazłem jeden stop działa nie działa

hmm... no mnie tez jeden stop nie dzialal, ale pamietam ze komunikat mnie jakis naprowadzil, podobnie jak na oswietlenie tablicy...

co do wl/wyl komunikatow to nie wiem - ale chetnie bym wylaczyl dwa - ze mi benzyny brakuje i ze slisko jest zlosnik.gif

PS. powodzenia przy zdejmowaniu lampy wink.gif

PS2. hint - ciagnac mocno w osi pojazdu do tylu... odkreciwszy najpierw sruby wink.gif

PS3. i nie polam zaczepow zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

wiem wiem prawie pod tą lampa ma jeden otwór 2cm ekstra wywiercony bo miałem naprawę błotnika bez malowania

e34f43d19da30380med.jpg

Napisano
  • Autor

> a oświetlenie bagażnika?

jeden stop raz był raz nie było jest wszystko w porzadku

Napisano

> jeden stop raz był raz nie było jest wszystko w porzadku

Mam to samo i szlag mnie trafia angryfire.gif W lewej tylnej lampie po raz kolejny zgasł mi stop, z tym że już nawet nie chce mi się wyciągać lampy bo wiem że to nie wina żarówki tylko mocowania. Latem trza będzie przyjrzeć się temu ustrojstwu i podoginac jakieś blaszki, bo zawsze mi ta żarówka przestaje świecić w największy mróz irked.gif

Napisano

> Latem

> trza będzie przyjrzeć się temu ustrojstwu i podoginac jakieś blaszki, bo zawsze mi ta żarówka

> przestaje świecić w największy mróz

tam nic sie nie podgina, na spamerlandzie zapodawalem foty wkladow, musiala Ci sciezka poleciec na wkladzie

Napisano

> tam nic sie nie podgina, na spamerlandzie zapodawalem foty wkladow, musiala Ci sciezka poleciec na

> wkladzie

Ale gdyby padła ścieżka to chyba by w ogole nie swiecilo, nie? A jak mocno przyp... to świeci zlosnik.gif

Napisano

> Ale gdyby padła ścieżka to chyba by w ogole nie swiecilo, nie? A jak mocno przyp... to świeci

a moze nie padla co? facepalm.gif

Napisano

> a moze nie padla co?

Ja tam się na elektryce nie wyznaje zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Ja tam się na elektryce nie wyznaje

Generalnie oświetlenie we Fiatach naprawia się mocniejszym uderzeniem w nieświecący reflektor/lampę. Sprawdzone od lat począwszy od 126p, 125p, CC, Punto II, GP kończywszy. W Bravo w ciągu 3 lat nic nie wymieniałem. Wymieniłem w końcu mijania, bo nic nie widziałem, tak się wypaliły żarówy. Nowe kupiłem na allegro po ...4,5 zł .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.