Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wskaźnik temperatury

Featured Replies

Napisano

da się, ale musisz zrobic jakieś zamocowanie w obecnym zestawie, odpowiednio to kosmetycznie zapakować i wymienić czujnik

kup lepiej zestaw ze wskaźnikiem (do 50zł + wysyłka) i czujnik (do25zł), roboty duuużo mniej i estetycznie to wygląda, a koszty? jak nie zrobisz tego przeszczepu, to nie dowiesz się czy taniej czy drożej będzie

są na allegro też tańsze zestawy od przykładowego, kóry Ci tu podrzuciłem, możessz kupić bardzo tanio z połamaną/popękaną obudową i z dwu zrobić jeden

Napisano

> Czy coś takiego da się założyć do "najbiedniejszego" zestawu zegarów zamiast tarczy z lampką ?

po co jak za grosze można kupić licznik ze wskaźnikiem

Napisano
  • Autor

> po co jak za grosze można kupić licznik ze wskaźnikiem

Niby tak, tylko te, które znalazłem na Allegro, wyglądały niezbyt pięknie - pomazane farbą, porysowane itp. Poza tym nie wiem, co z szybkościomierzem, czy wszystkie mają taki sam napęd, tzn. czy dobrze będzie pokazywać ?

Napisano

> Niby tak, tylko te, które znalazłem na Allegro, wyglądały niezbyt pięknie - pomazane farbą,

> porysowane itp. Poza tym nie wiem, co z szybkościomierzem, czy wszystkie mają taki sam napęd,

> tzn. czy dobrze będzie pokazywać ?

będą dobrze pokazywać

Napisano

jesli wartośc GIRO - obrót - jest taka sama na Twoim i 'nowym', to będzie dobrze pokazywało

widze, że nie czytasz wszystkiego, bo proponowałem Ci kupno i np. wymiane obudowy czy tez nawet szybki, jęsli będzie w złym stanie

Napisano
  • Autor

> widze, że nie czytasz wszystkiego, bo proponowałem Ci kupno i np. wymiane obudowy czy tez nawet

> szybki, jęsli będzie w złym stanie

Nie doczytałem, przepraszam. Czyli - kupić jakiś z połamaną obudową i przełożyć obudowę z mojego ? O tym nie pomyślałem, dzięki.

Napisano

za 50 zł kupisz na prawdę doby zestaw

napisz do Oxego, miał ostatnio jakieś 1.4, a tam jest wskaźnik, moze m gdzieś zestaw na zbyciu

Napisano

> ten czujnik jest pod kontrolkę, zapali ją przy 115*C i to wszystko

A to jaki się nadaje bo na allegro nie widzę innych. Chyba że ktoś wie gdzie można taki nabyć w okolicach Katowic, Chorzowa?

Napisano
  • Autor

> A to jaki się nadaje bo na allegro nie widzę innych. Chyba że ktoś wie gdzie można taki nabyć w

> okolicach Katowic, Chorzowa?

Ja jeszcze nie szukałem czujnika, bo na razie nie mam wskaźnika, ale zacząłbym poszukiwania... po prostu od ASO Fiata. Do Uno jeszcze niczego tam nie kupowałem, ale do Stilo wielokrotnie części w ASO były tańsze, niż na Allegro z przesyłką.

Napisano

> A to jaki się nadaje bo na allegro nie widzę innych. Chyba że ktoś wie gdzie można taki nabyć w

> okolicach Katowic, Chorzowa?

czujnik powinien mieć czerwony plastik o taki

284481718-1362815305.jpg

post-107458-14352510806953_thumb.jpg

Napisano

ooo, taki z czerwoną końcówką, w zależności od wskaźnika albo do 130 albo do 140*C, najpierw kup zestaw, potem czujnik, jak zmasujesz wyjście z zestawu odpowiadające za wskaźnik, to powinno pokazać maksimum - tak sprawdzisz, czy wskazówka jest dobrze założona

Napisano

> w zależności od wskaźnika albo do 130 albo do 140*C,

Pierwsze słyszę boje_sie.gif

Napisano

> Ja jeszcze nie szukałem czujnika, bo na razie nie mam wskaźnika, ale zacząłbym poszukiwania... po

> prostu od ASO Fiata. Do Uno jeszcze niczego tam nie kupowałem, ale do Stilo wielokrotnie

> części w ASO były tańsze, niż na Allegro z przesyłką.

Oddam taki czujnik za Free - sprzedałem uniacza z licznikiem z kontrolką więc czujnik musiałem wymienić na zwykły. Ten pod wskaźnik leży i czeka.

Napisano

> Pierwsze słyszę

a nie ma różnicy w czujnikach? w IC w katalogu mają różne numery i podzieolne pojemnościami, a tam są inne wskaźniki również

choć przy takiej niedużej różnicy, to może i nie będzie problemu z czujnikiem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.