Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I chyba stała sie "buba" Stilon wachluje obrotami

Featured Replies

Napisano

na zimno, są to wachania cirka 100 obr/min, zaraz po odpaleniu, pokręci się ze 2 minuty i jest o.k. trzyma stałe 950 obr/min.

już to kiedyś było ale sie uspokoiło (z rok sie nie wachało) i przy większym mrozie też nie (było u mnie -20), dziś cirka -0,5 stopnia, w garażu nawet więcej bo kilka na plusie i się zachwiało.

co zacz za zaraza ?

Napisano

TTTM , takze luz. Moj pod chmurka tez na dziendobry robi 900-950, potem ni z gruchy ni z pietruchy potrafi sobie beknac o dobre 100 na 2-3 sec ( nie wiem- odkopuje w tym czasie auto). Auto chodzi na ful wiatrakach na swiatlach i na "szybie" czyli max obciazenia praktycznie ( no nie ma radia wink.gif ) Jak juz wsiade no to jest ok i juz nie swiruje obrotek.

Napisano

A nie jest to może wina świec żarowych ? Z tego co wiem do pracują cały czas, aż do nagżania silnika, nie tylko przy rozruchu.... ja swojego jak odpalam to sam sobie dodaje gazu i trzyma na 1000obr\min ale bez żadnych wachań, po kolo 30-60sec pracy w przeciągu 1-2sec spada o jakies 100-150obr i już sobie tak chodzi wink.gif

Napisano

mowia ze nic nie wiedza ( one - swiece). Przyznaja sie tylko do 108 kkm i cos mamrocą po wlosku hehe.gif Nie wdaje sie z autem w dluzsza polemike. Chodzi,pali, spie spokojnie ok.gif

Napisano

a w common railach, czasem swiecie, nie grzeja dopiero przy -10C, tak to cisnienie wtrysku robi robote za swiecie ?

Napisano
  • Autor

nie zgłaszają problemów, pali od pierwszego, zero komunikatów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.