Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

interfejs cc700

Featured Replies

Napisano

Zauważyłem że w cc700 też jest wtyczka diagnostyczna i tak z ciekawości zapytam:

Jakim programem i interfejsem się do tego wpiąć?

Co można z niej zczytacz? z książki (sam naprawiam swoje cc) wyczytałem że można zdiagnozować układ zapłonu.

Udała się komuś taka operacja?

Napisano

> Zauważyłem że w cc700 też jest wtyczka diagnostyczna i tak z ciekawości zapytam:

> Jakim programem i interfejsem się do tego wpiąć?

> Co można z niej zczytacz? z książki (sam naprawiam swoje cc) wyczytałem że można zdiagnozować

> układ zapłonu.

> Udała się komuś taka operacja?

Bana na forumowej wyszukiwarce masz? Euroscan+Visa.

Napisano
  • Autor

> Bana na forumowej wyszukiwarce masz? Euroscan+Visa.

to dziwne bo u mnie w tym programie cc zaczyna się od modelu 900 a 700'ki tam nie widzę. Może ja mam jakąś starą wersje? Jest ktoś na forum komu udała się taka operacja?

Napisano

> to dziwne bo u mnie w tym programie cc zaczyna się od modelu 900 a 700'ki tam nie widzę. Może ja

> mam jakąś starą wersje? Jest ktoś na forum komu udała się taka operacja?

ale te moduly to chyba tylko ASO diagnozowalo

Napisano

> Zauważyłem że w cc700 też jest wtyczka diagnostyczna i tak z ciekawości zapytam:

> Jakim programem i interfejsem się do tego wpiąć?

> Co można z niej zczytacz? z książki (sam naprawiam swoje cc) wyczytałem że można zdiagnozować

> układ zapłonu.

na wuja tam z kompem podchodzic tam klasycznie wszystko jest proste to by była sztuka dla sztuki

> Udała się komuś taka operacja?

Napisano
  • Autor

> na wuja tam z kompem podchodzic tam klasycznie wszystko jest proste to by była sztuka dla sztuki

> > Udała się komuś taka operacja?

Pytam czysto teoretycznie bo mnie zaciekawiła ta sytuacja. Skoro ta złączka tam jest to po coś i do czegoś musiała być stworzona:D

Napisano

> Pytam czysto teoretycznie bo mnie zaciekawiła ta sytuacja. Skoro ta złączka tam jest to po coś i do

> czegoś musiała być stworzona:D

Z tego co pamiętam to złączka do diagnostyki elektronicznego układu zapłonowego.

Napisano
  • Autor

> Z tego co pamiętam to złączka do diagnostyki elektronicznego układu zapłonowego.

Tyle wyczytałem w mądrej książce "sam naprawiam swoje cc" ale już tam nie napisali czym się wpiąć w nią:(

Napisano

ta wtyczka jest do diagnostyli ukladu zapłony Fiat-Lancia -Tester-em, natomiast w autach z gaznikiem elektronicznym Aisana jest jeszcze tester tegoz urzadznia ale ten wpina sie bezposrednio w sterownik gaznika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.