Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

moze ktos wie jak .... otworzyc pokrywe silnika?

Featured Replies

Napisano

strzelila linka frown.gif i .... musze ja kupic ale gdzie i za ile org 88 zeta frown.gif a jak juz kupi to jak otworzyc maske ??? i jak wymienic linke ?:)

z gory dzieki !!!

Napisano

> strzelila linka i .... musze ja kupic ale gdzie i za ile org 88 zeta a jak juz kupi to jak

> otworzyc maske ??? i jak wymienic linke ?:)

> z gory dzieki !!!

Tu masz problem spineyes.gif jedynym sposobem to jest wytarganie grilla i zgrabne palce + śrubokręt.

Linkę można zawsze kupić z allegrosza ok.gif

Napisano

> strzelila linka i .... musze ja kupic ale gdzie i za ile org 88 zeta a jak juz kupi to jak

> z gory dzieki !!!

Wszystko zalezy w którym miejscu strzeliła. Mi strzeliła przy rączce, tak że od spodu bez problemu się do niej dobrałem, pociągnołem za nią i maska się otworzyła. Linkę kupiłem od kolegi co furmanki na części sprowadza i akurat miał, postawiłem mu za to pub2.gif.

Napisano

> z gory dzieki !!!

Widzę po Twoich innych postach, że zauważyłeś zimę, więc odżałuj kilka złotych i podjedź do ASO, załatwią Ci sprawę w godzinkę i będziesz miał spokój.

W taką pogodę to mi się nawet z komputerem do auta nie chce chodzić, że nie wspomnę o czołganiu się pod samochodem.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Widzę ze kolega z Lodzi gdzie przewaznie jezdzi na naprawy? Bilex czy iinne punkty? ta osolona dzis mnie dobila ... sam koszt zakupu 250 .... frown.gif

Napisano

offtopic.gif

priv i SSP

Napisano

> Widzę ze kolega z Lodzi gdzie przewaznie jezdzi na naprawy? Bilex czy iinne punkty?

Naprawiam auto w AutomobileTorino, ale ostatnio coś im(podobno zarząd kazał) odbiło.

Jak pewnie wiesz jest bum na samochody(firmy kupują póki można odliczyć pełny VAT), sprzedali iluś firmom po kilkadziesiąt/set samochodów, załapali się na obsługę policji i firm, którym sprzedali samochody.... i wali im woda sodowa do głowy, ostatnio pożarliśmy się o ceny robocizny.

Wcześniej ich polecałem, ale w tej chwili mam mieszane uczucia, do tego ostatnio mają takie terminy, że byłem bez jednego auta przez tydzień(dzisiaj odebrałem).

Jak masz do nich blisko to zadzwoń, umów się na konkretny termin i ustal z góry cenę(spróbuj się potargować) a później zadzwoń do Maredi i zobacz co oni zaproponują. Bilex'u nie lubię, ale to temat na inną dyskusję.

> ta osolona

> dzis mnie dobila ... sam koszt zakupu 250 ....

Albo kup na alledrogo zamiennik jak już koledzy radzili, albo jedź po używkę:

- Daniel(Powidz, że Borys Cię przysłał): tel. 665991998,

- Ksawerów,

- Namlet,

- ten koleś,

Pozdrawiam BAS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.