Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem rozrusznik vectra b

Featured Replies

Napisano

Powitac szanpwne grono

otoz nadejszla zima i rozrusznik zaczal wydawac dziwne odglosy wiec go wyjalem rozebralem wyczyscilem , nasmarowalem na nowo przekladnie wymienilem elektromgnes i tuleje gdyz wydawalo mnie sie ,ze maja juz delikatny luz ,a ze na wieszchu to co mi tam wink.gif po zlozeniu i zamontowaniu dzialal az do dzis bez problem. otoz po przekreceniu kluczyka bylo pare razy tylko "ziuuuuuuuuuuuuut" podejzewam, ze bendiks ale sprostujcie mnie jesli sie myle w momencie kiedy mialem go w reku wygladal dobrze i pracowal normalnie t.j. w jedna strone krecil a w drugo blokowal "czyli poprawnie, no ale po opisanych objawach jakoby nie zawsze odbijal. I z tad moje pytanie czy wstarczy przesmarowac porzadnie walek głowny ,że tak się wyraże nieprofesjonalnie "krzywy wieloząb" czy jednak go wymienić. W sobotę jadę na warsztat i sam będę go rozbierał więc poproszę o w miarę szybką odpowiedź - pomoc.

thx pozdro

Napisano

> zamontowaniu dzialal az do dzis bez problem. otoz po przekreceniu kluczyka bylo pare razy

> tylko "ziuuuuuuuuuuuuut" podejzewam, ze bendiks ale sprostujcie mnie jesli sie myle w momencie

> kiedy mialem go w reku wygladal dobrze i pracowal normalnie t.j. w jedna strone krecil a w

> drugo blokowal "czyli poprawnie, no ale po opisanych objawach jakoby nie zawsze odbijal. I z

> tad moje pytanie czy wstarczy przesmarowac porzadnie walek głowny ,że tak się wyraże

> nieprofesjonalnie "krzywy wieloząb" czy jednak go wymienić. - pomoc.

Wymień bendiks.... miałem ostatnio to samo to złowrogie ziuuuuuuu

Po wymianie, stary bendiks w reku "udawał" sprawnego hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.