Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Płaskie glosniki 165

Featured Replies

Napisano

Witam.

Panowie szukam jakiś niedrogich głośników(ok 150zł) 16cm,o maksymalnej głębokości montażowej 50mm.I grających pod radiem.

Na razie w oko wpadły mi ALPINE SXE-1750S...

Wiem,ze idealne,by były helixy,ale niestety głębokość mnie ogranicza.A paneli nie da rady zbytnio zamontować.

Pomożecie coś wybrać...?

Napisano
  • Autor

> A mały dystans nie da rady?

> W jakim aucie chcesz zakładać?

Z małym dystansem,znowu będzie tapicerka przeszkadzać.A nie chce zbytnio ingerować w tapicerkę drzwi...

Napisano

> Z małym dystansem,znowu będzie tapicerka przeszkadzać.A nie chce zbytnio ingerować w tapicerkę

> drzwi...

Nie wiem o jakim aucie mowa ale dla przykładu w Lanosie jest tyle tego plastiku, że idzie sporo zebrać i wsadzić na spokojnie wink.gif

Napisano

> Witam.

> Panowie szukam jakiś niedrogich głośników(ok 150zł) 16cm,o maksymalnej głębokości montażowej 50mm.I

> grających pod radiem.

> Na razie w oko wpadły mi ALPINE SXE-1750S...

> Wiem,ze idealne,by były helixy,ale niestety głębokość mnie ogranicza.A paneli nie da rady zbytnio

> zamontować.

> Pomożecie coś wybrać...?

Kicx SL 6.2

Napisano

> Niestety to wspolosiowki,ja szukam odseparowanego zestawu

> I nie głębokich,a te nie należą do płaskich.

niestety do tej ceny nic konkretnego nie znajdziesz ...Na upartego jakieś boshmany ale nie polecam

Napisano
  • Autor

> niestety do tej ceny nic konkretnego nie znajdziesz ...Na upartego jakieś boshmany ale nie polecam

Ale ja nie szukam nic konkretnego.Byle grało czysto pod radiem i tyle.I tak z 16-tek bez wygłoszenia basu prawie nie będzie.

Napisano

> Ale ja nie szukam nic konkretnego.Byle grało czysto pod radiem i tyle.I tak z 16-tek bez

> wygłoszenia basu prawie nie będzie.

Sinuslive SLF165 + neo13 - no ale to ponad 200 zł.

Głębokość 44mm.

Napisano
  • Autor

> Sinuslive SLF165 + neo13 - no ale to ponad 200 zł.

> Głębokość 44mm.

Jak pod radio,to chyba niezbyt dobre połączenie...100W RMS to co najmniej z dwa razy za dużo pod radio.

Napisano

> Jak pod radio,to chyba niezbyt dobre połączenie...100W RMS to co najmniej z dwa razy za dużo pod

> radio.

To poprostu jedź do porządnego punktu CarAudio i zapodaj im swój problem - zaproponują Ci coś. Możesz się miło rozczarować.

Napisano
  • Autor

> To poprostu jedź do porządnego punktu CarAudio i zapodaj im swój problem - zaproponują Ci coś.

> Możesz się miło rozczarować.

Ale ja pytałem na forum...jakbym chciał to bym pojechał i posłuchał tych cennych rad i propozycji.

Napisano

> Ale ja pytałem na forum...jakbym chciał to bym pojechał i posłuchał tych cennych rad i propozycji.

ty pytasz,my proponujemy,ty odzucasz itd itp.Więc chyba nie dojdziemy do porozumienia

Napisano
  • Autor

> ty pytasz,my proponujemy,ty odzucasz itd itp.Więc chyba nie dojdziemy do porozumienia

Szczerze to najbardziej zainteresował mnie ten Kicx,ale za dużo nie ma o tym...Może ktoś zdać jakaś relacje...?

JBL,które podałeś są w tej cenie dobre,tyle,ze wolałbym zestaw odseparowany .Zawsze jak słucham wiadomości to jest lepszy efekt.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.