Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Memoriał w Wieliczce

Featured Replies

Napisano

Wie ktoś coś na temat Memoriału w Wieliczce? Odbędzie się w najbliższym sezonie? MP zaczynają się 18 lutego więc Memoriał najpóźniej początkiem lutego, czyli za jakieś półtorej miesiąca, a cisza ciągle w eterze

Napisano

Rozkopana jest ulica Daniłowicza (wymiana kanalizacji), gdzie ostatnio był start, ale czy to miałoby aż takie znaczenie. hmm.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> nikt nic nie wie?

pewnie wpisowe 1mln$ impreza na zaproszenia itd itd.....

Napisano
  • Autor

a nie wiesz może kiedy miał by sie odbyć? mp starują 19 lutego wiec czasu jak na lekarstwo już

• 3 tygodnie później...
Napisano

> a nie wiesz może kiedy miał by sie odbyć? mp starują 19 lutego wiec czasu jak na lekarstwo już

na świeżo odkopuję wątek info tutaj ,więc są plany na 6 marca, z tym że dowiedziałem się ze narazie jest remont ulicy pod kopalnią,więc jak sie nie wyrobią z robota mogą być komplikacje ok.gif nie zauważyłem już wcześniej Nuki_tsw wspomniał o remoncie.

Napisano

> na świeżo odkopuję wątek info tutaj ,więc są plany na 6 marca, z tym że dowiedziałem się ze

> narazie jest remont ulicy pod kopalnią,więc jak sie nie wyrobią z robota mogą być komplikacje

> nie zauważyłem już wcześniej Nuki_tsw wspomniał o remoncie.

wczoraj akurat tamtędy jechałem i w zasadzie zostało im "tylko" asfalt połozyc ale to tylko wiele mówi w naszym kraju grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> wczoraj akurat tamtędy jechałem i w zasadzie zostało im "tylko" asfalt połozyc ale to tylko wiele

> mówi w naszym kraju

Tak na dobrą sprawę, to mniej lub bardziej rozkopane są wszystkie ulice, na których Memoriał był rozgrywany w latach ubiegłych. Część z nich jest nawet zamknięta dla ruchu. Część natomiast ma pół jezdni w kamieniach i szutrze (wymiana kanalizacji). Nie wiem, jak oni chcą zdążyć z tym do 6 marca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.