Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podłaczenie Ipod-a do radia.

Featured Replies

Napisano

Ktoś kiedyś pisał chyba o czymś takim jak kabelek do podłaczenia ipod-a do radyjka, podobno do kupienia w aso. Nie mam usb i właśnie coś takiego by mi sie przydało, dzwoniłem dzisiaj do salonu/części zamienne i gość nie wiedział o co pytam, czy jest wogóle coś takiego, jeśli ktoś by miał jakiś nr katalogowy albo dokładną nazwe o co pytać. Znudziło mi sie nagrywanie na płyty 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ktoś kiedyś pisał chyba o czymś takim jak kabelek do podłaczenia ipod-a do radyjka, podobno do

> kupienia w aso. Nie mam usb i właśnie coś takiego by mi sie przydało, dzwoniłem dzisiaj do

> salonu/części zamienne i gość nie wiedział o co pytam, czy jest wogóle coś takiego, jeśli ktoś

> by miał jakiś nr katalogowy albo dokładną nazwe o co pytać. Znudziło mi sie nagrywanie na

> płyty

w delcie jest to numer 50901536

możliwe, że we fiacie będzie ten sam, ale imho zwykły kabel za dychę a allegro wystarczy

Napisano

Witam,

Wejdz w zakladke Akcesoria na stronie Fiata.

Ustrojstwo zwie sie "Konektor do ipod + usb" dla wersji bez Blue&me i gniazda USB

pzdr

sobi

edit

Numer 50901609

Napisano
  • Autor

> Witam,

> Wejdz w zakladke Akcesoria na stronie Fiata.

> Ustrojstwo zwie sie "Konektor do ipod + usb" dla wersji bez Blue&me i gniazda USB

> pzdr

> sobi

> edit

> Numer 50901609

dzięki blagam.gif jutro będe sie kontaktował z ASO yay.gif

Napisano

> w delcie jest to numer 50901536

> możliwe, że we fiacie będzie ten sam, ale imho zwykły kabel za dychę a allegro wystarczy

zwykłym kablem za dychę muzyki nie odtworzy... a ten interfejs kosztuje jakieś 270zł

Napisano

> zwykłym kablem za dychę muzyki nie odtworzy... a ten interfejs kosztuje jakieś 270zł

kabelek zamieniający ipoda w zew dysk nie może kosztować prawie trzech stów

Napisano

> kabelek zamieniający ipoda w zew dysk nie może kosztować prawie trzech stów

czemu przecież to Apple

Napisano

> bo to nie jest kabelek, tylko interfejs

> http://www.autoservis.com.pl/adapter-blue-and-me.html

> 259 zł

tylko ze koledze nie nada sie on do niczego, bo nie ma on usb w aucie (co napisal w pierwszym poscie)

jest inny kabelek, ale podejrzewam (bo na oczy nie widzialem) ze to jest zwykle AUX(w radio) do zlacza 'line out' w iphone.

najtaniej i najprosciej kupic kabelek kostka-AUX / mini-jack i wpiac sie do sluchawek iphona

EDYTA: wspomniany wczesniej Konektor do iPod + USB Kod:50901609 kosztuje 355,00 zł i to jest niby ten ktory FIAT propnuje do aut 'w/o usb' wink.gif

Napisano
  • Autor

> tylko ze koledze nie nada sie on do niczego, bo nie ma on usb w aucie (co napisal w pierwszym

> poscie)

> jest inny kabelek, ale podejrzewam (bo na oczy nie widzialem) ze to jest zwykle AUX(w radio) do

> zlacza 'line out' w iphone.

> najtaniej i najprosciej kupic kabelek kostka-AUX / mini-jack i wpiac sie do sluchawek iphona

> EDYTA: wspomniany wczesniej Konektor do iPod + USB Kod:50901609 kosztuje 355,00 zł i to jest niby

> ten ktory FIAT propnuje do aut 'w/o usb'

Dzisiaj odwiedziłem ASO bo mi coś ćwierkało pod maską - okazało się że pasek oraz odwiedziłem oczywiście sklep w ASO i rzecz ma sie następująco Konektor do iPod + USB - 407 zł icon_eek.gif, kupiłem sobie tylko modelik Bravo za 15,78zł yay.gif no i dostałem fajną oferte na oryginalną fiatowską koncówke wydechu 238 zł (muszę przemyśleć za i przeciw bo koncówka fajnie wygląda cena oki tylko to odprowadzanie spalin inną drogą - niby nie zakopci koncówki ale jak to wygląda jak dziurawy wydech)

Napisano

jeśli to ta co myślę to ... nie waż się kupować. grinser006.gif rura idzie normalnie a to ustrojstwo widać od zewnątrz że jest ślepe.

Napisano

> a ten interfejs kosztuje jakieś 270zł

Czyli trzeba czekać na coś o takich samych właściwościach, za właściwsza znacznie cenę.

Ale może wraz z wysoką ceną idzie jeszcze wyższa jakość ? mlot.gif

Napisano

> Witam,

> Wejdz w zakladke Akcesoria na stronie Fiata.

> Ustrojstwo zwie sie "Konektor do ipod + usb" dla wersji bez Blue&me i gniazda USB

> pzdr

> sobi

> edit

> Numer 50901609

jak to ustrojostwo sie podlacza do radia ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.