Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grzana przednia szyba

Featured Replies

Napisano

Czy takowy gadżet występuje w bmw w modelach serii 1 lub 3. Bo jakoś poszukiwania googlowe nie dały mi konkretnej odpowiedzi.

Napisano

> Czy takowy gadżet występuje w bmw w modelach serii 1 lub 3. Bo jakoś poszukiwania googlowe nie dały

> mi konkretnej odpowiedzi.

nie słyszałem, nie widziałem

Napisano

> Czy takowy gadżet występuje w bmw w modelach serii 1 lub 3. Bo jakoś poszukiwania googlowe nie dały

ja tez nie wiem, zeby BMW cos takiego stosowalo zlosnik.gif (chyba, ze w ktoryms z najnowszych modeli niewiem.gif )

Napisano

pewnie chodzi o ten ekstra nawiew na przednią szybę co poniektórzy handlarze opisują jako "podgrzewaną" ...

Napisano
  • Autor

> ja tez nie wiem, zeby BMW cos takiego stosowalo (chyba, ze w ktoryms z najnowszych modeli )

takie modele coś 2005/6

Napisano
  • Autor

> pewnie chodzi o ten ekstra nawiew na przednią szybę co poniektórzy handlarze opisują jako

> "podgrzewaną" ...

mam na myśli takową jaką posiadam w focusie

Napisano

Nie slyszalem o takim czymś w bmw, ale w land roverach discovery (chyba seria II i III) byly grznae szyby przednie (wpleciona siateczka jak w tylnej szybie). Dodam ze wowczas bmw bylo wlascicielem land rovera - wiekszosc czesci jest bmw, wiec to prawie bmw grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> pewnie chodzi o ten ekstra nawiew na przednią szybę co poniektórzy handlarze opisują jako

> "podgrzewaną" ...

pod tym kątem naciągania klientów patrząc dowiedzialem sie, że mam w aucie klimatyzację trójstrefową zlosnik.gif

W salonie Audi uprzejmy Pan poinformował mnie, ze nowe A4 ma właśnie taką klime. zaglądam patrze na desce tylko dwie strefy a z tyłu żadnego wyświetlacza, tylko dwa kółka.

O ile tymi kółkami można sobie regulować siłe nawiewu i lekko temperaturę na zasadzie zimniej cieplej to mówiąc o tym jako o trzeciej strefie to chyba przesada. Bo dziala to z pewnością zaleznie od przednich stref. Jednym słowem nie zrobie sobie ani cieplej ani zimniej niż jest ustawione to na przodzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.