Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mrugające podświetlenie i wskazówki licznika w rytm muzyki;p

Featured Replies

Napisano

Witam,mam takie coś u siebie w uno.

Jak głośniej puszczę muzykę w radiu,to mruga mi podświetlenie licznika,konsoli ogrzewania,zegara i wskazówki od temp. i paliwa też lekko drgają w rytm muzyki.

Nie jest tak że gaśnie mi to nie wiem jak i że jest dyskoteka ale jest to znacząco zauważalne.

Przewód do radia (+) mam podłączony do akumulatora bez pośrednio (-) jest wzięty z seryjnej instalacji.

I chyba przeciągne (-) też z akumulatora.

Ale czy jest to normalne w uno?

Też tak macie,dodam że to jest sam radio odtwarzacz Cd sony,bez wzmacniaczy żadnych i tub.

Tylko 4 głośniki.

Radio 35watt na kanał .

Napisano

> Przewód do radia (+) mam podłączony do akumulatora bez pośrednio (-) jest wzięty z seryjnej

> instalacji.

> I chyba przeciągne (-) też z akumulatora.

To na pewno rozwiąże sprawę. Przypuszczam, że minus, który masz w tej chwili, łączy się z przewodem masowym od zasilania oświetlenia wskaźników, wszystkie razem są podłączone do masy - i coś zaśniedziało w tym właśnie punkcie.

> Też tak macie,dodam że to jest sam radio odtwarzacz Cd sony,bez wzmacniaczy żadnych i tub.

Mnie mruga w rytm muzyki wyświetlacz od radia rotfl.gif Ale jeszcze nie miałem czasu do tego zajrzeć i nie wiem, co tam jakiś Pomysłowy Dobromir nawyczyniał z podłączeniem radia. Na razie odkryłem, że standardowe głośniki w przednich wnękach są podłączone do wyjść tylnych, a przykręcone obok tweetery - do przednich spineyes.gifrotfl.gifhahaha.gif

Napisano

słaby akumulator wink.gif

jak podepniesz radio bezpośrednio (tak, k***, razem piszemy 270751858-jezyk.gif), to się dowiesz, czy dalej mruga

mocne to radio bananaevil.gif

Napisano

sick.gif

zawsze jak na końcu wyrazu mam literę pisaną z Alt'em, to mi się spacja lubi nierobić 270751858-jezyk.gif hehe

mnie mrugały wszystkie światła, ale to była wina padniętego regulatora

Napisano

Skoro już jesteśmy przy tematach "radiowych", pozwolę sobie spytać: jakie sensowne niedrogie głośniki można wsadzić w typowe 10-centymetrowe wnęki ?

"Niedrogie" znaczy w tym wypadku "rzędu 100 zł za parę"; "sensowne" = "najlepsze za te pieniądze.

Nie chce mi się rzeźbić boczków drzwi i wstawiać tam trzynastek albo szesnastek.

Napisano

13-tki włożysz przez adaptery do deski smile.gif

Napisano
  • Autor

> słaby akumulator

Akumulator nie jest słaby jestem z niego b. zadowolony,auto potrafi stac nie ruszane 3 dni -17 był mróz ,myslałem że nie odpali a jednak dał rade bez najmniejszego problemu ;p

> mocne to radio

Powiem Ci że daje rade sobię to radio w miarę ;P

Ostatnio upadł mi panel od niego,myslałem że juz koniec a jednak nie,stłukły sie tylko żaróweczki od podświetlenia,wymieniłem je i jest git ; )

Napisano

> 13-tki włożysz przez adaptery do deski

A czy warto, skoro i tak będą promieniować przez otwory do 10-tek ? hmm.gif

Napisano

jest różnica w porównaniu z 10-tkami, ale cudów nie oczekuj...

Napisano
  • Autor

> A czy warto, skoro i tak będą promieniować przez otwory do 10-tek ?

Różnica będzie,bo niskie tony bedą mocniejsze wink.gif

Napisano

to ja się odrazu podepnę pod temat tongue.gif mam taki problem, gdy dam głośniej radio to ono mi na moment gaśnie i zaraz się zapala i gra dalej. Jak włączę dmuchawe to dzieje się tak przy mniejszej głośności, przy odpalonym silniku dzieje się tak poźniej, i zastanawia mnie czy wymiana przewodów na grubsze coś pomoże?

Napisano
  • Autor

masz podobnie jak u mnie tylko że u mnie,to jest mało co przeszkadzające.

Ale przeczyściłem przewody masowe pod maską i zaciski na klemach i pomogło trochę,teraz już rzadko kiedy się zatnie płyta w radiu.

Podłącz sobie zasilanie radia od razu pod klemy akumulatora;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.