Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instalacja CC

Featured Replies

Napisano

Witam. Panowie z racji tego że musiałem nieco ograniczyć wydatki na paliwo zakupiłem fiata CC z silniczkiem 900 na wtrysku z gazem. Byłą tam oryginalnie zamontowana centralka STAG 2 L która chyba do udanych nie nalezy oraz zamiast emulatora wtrysku jakieś dwa przekaźniki. Moje pytanie jest takie jak wpiąć BIngo M w emulację czy tak jak w normalnych instalkach do wtryskiwacza czy też do komputera czy jest tam wymagany inny układ?

Napisano

> Witam. Panowie z racji tego że musiałem nieco ograniczyć wydatki na paliwo zakupiłem fiata CC z

> silniczkiem 900 na wtrysku z gazem. Byłą tam oryginalnie zamontowana centralka STAG 2 L która

> chyba do udanych nie nalezy oraz zamiast emulatora wtrysku jakieś dwa przekaźniki. Moje

> pytanie jest takie jak wpiąć BIngo M w emulację czy tak jak w normalnych instalkach do

> wtryskiwacza czy też do komputera czy jest tam wymagany inny układ?

Jakieś problemy są z instalką? U mnie jezdzi to na srubie i 2 przekaźniki i nie mam problemów, ostatnio się zastanawiam czy nie wrzucić stag XL, bo do mojej instalki to w parę minut włoże. Z bingo będzie więcej roboty przy włożeniu tego.

Napisano

google -> schemat bingo M czy Bingo-S zależnie które i wszystko jasne

Napisano
  • Autor

A jak wychodzi Ci spalanie. Ja zawsze po wrzuceniu elektroniki i krokowca uzyskiwałem spalanie mniejsze od śruby o ok 1-3 L w zalezności od wielkości silnika.

Napisano

> A jak wychodzi Ci spalanie. Ja zawsze po wrzuceniu elektroniki i krokowca uzyskiwałem spalanie

> mniejsze od śruby o ok 1-3 L w zalezności od wielkości silnika.

A trwałość gniazd/zaworów jak w tej sytuacji oceniasz? smile.gif

Napisano

> A jak wychodzi Ci spalanie. Ja zawsze po wrzuceniu elektroniki i krokowca uzyskiwałem spalanie

> mniejsze od śruby o ok 1-3 L w zalezności od wielkości silnika.

mi pali ok. 9l/100 LPG

Napisano
  • Autor

to dosyć sporo. Na przerobionych i ustawionych przezemnie autach robiłem średnio po ok 50 - 100 kkm i nigdy nic sie nie wypaliło.

Napisano
  • Autor

Wczoraj dośc późno w nocy motałem ta instalkę. Haha z gazem ok tylko auto nie odpala ale zajmę sie tym. Nie wiem co to za fachowcy motają ten gaz na przekaźnikach ale jeden z nich jest po to żeby lampka nie sygnalizowała awarii

Napisano

> A trwałość gniazd/zaworów jak w tej sytuacji oceniasz?

no właśnie o tym nikt nie myśli a potem dziury w tłokach lub w najlepszym wypadku głowica do robienia. grinser006.gif

Napisano

> to dosyć sporo. Na przerobionych i ustawionych przezemnie autach robiłem średnio po ok 50 - 100 kkm

> i nigdy nic sie nie wypaliło.

wszystko kwestia przypadku po prostu, miałeś szczęście.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.