Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AR 147 150mjtd po 24kkm

Featured Replies

Napisano

Auto seryjnie wyposażone w filtr cząstek, po przebiegu 24kkm egr odmawia posłuszeństwa niszcząc przy tym dpf. Co ciekawsze po 20kkm pada wysprzęglik co nie pomaga niestety sprzęgle (nie jest to pierwszy znany mi taki przypadek). Po wyrzuceniu dpfu i egr zarówno fizyczny i programowym oraz remapie udało się uzyskac na granicy poślizgu sprzęgła takie parametry :

alfa 147

W planie montaż wzmocnionego sprzęgła, rozluźnienie wydechu, montaż frontowego coolera i dalsza zabawa smile.gif

Pozdro

Napisano

> Auto seryjnie wyposażone w filtr cząstek, po przebiegu 24kkm egr odmawia posłuszeństwa niszcząc

> przy tym dpf. Co ciekawsze po 20kkm pada wysprzęglik co nie pomaga niestety sprzęgle (nie jest

> to pierwszy znany mi taki przypadek). Po wyrzuceniu dpfu i egr zarówno fizyczny i programowym

> oraz remapie udało się uzyskac na granicy poślizgu sprzęgła takie parametry :

> alfa 147

> W planie montaż wzmocnionego sprzęgła, rozluźnienie wydechu, montaż frontowego coolera i dalsza

> zabawa

> Pozdro

Ładnie Ładnie. Ostatnio znajomy wypalał dpf w aso, aż iskry śmigały z wydechu.

P.S. Cinek jakiś wykresik t-jeta w sporcie znajdziesz?

Napisano
  • Autor

> Ładnie Ładnie. Ostatnio znajomy wypalał dpf w aso, aż iskry śmigały z wydechu.

> P.S. Cinek jakiś wykresik t-jeta w sporcie znajdziesz?

Wrzucałem na forum, jak pamiętam ~180ps i pod 300nm.

Pozdro

Napisano

> 24kkm i egr juz dead? do tego wysprzeglik

pewno auto jeżdżone glównie po miescie

Napisano

znam to auto bardzo dobrze z którego pochodzi ten wykres...nie wiem jak wcześniej bo było z dojczlandów przywiezione ale tera robi większe traski miasto rzadziej...wczoraj miałem okazje przejechać się i naprawde to co Cinek zrobił to profeska zapier.... teraz pięknie świetna robota ok.gif

Napisano

> znam to auto bardzo dobrze z którego pochodzi ten wykres...nie wiem jak wcześniej bo było z

> dojczlandów przywiezione ale tera robi większe traski miasto rzadziej...wczoraj miałem okazje

> przejechać się i naprawde to co Cinek zrobił to profeska zapier.... teraz pięknie świetna

> robota

ok, ale jeśli przebieg jest prawdziwy 24kkm to sugeruje, że więcej jeździlo na krotkich odcinkach

Napisano

> ok, ale jeśli przebieg jest prawdziwy 24kkm to sugeruje, że więcej jeździlo na krotkich odcinkach

Przebieg jak najbardziej taki zapewne jeździło na krótkich odcinkach, po za tym auto stało w Niemcach ponad 3 m-ce bo czekałem na papiery z ubezpieczalni, także jak rozebrałem wysprzęglik to gumki uszczelniające były sparciałe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.