Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolejna akcja serwisowa OPLA

Featured Replies

Napisano

Do serwisów muszą udać się także niektórzy kierowcy Astra H oraz Zafira B, gdyż w niektórych autach wyprodukowanych w Belgii, Wielkiej Brytanii, Niemczech oraz Polsce sporadycznie może występować wadliwe działanie sygnału dźwiękowego (klaksonu).

Przedsiębiorca poinformował, że na rynek polski wprowadzono 39 950 samochodów objętych kampanią. Lista numerów VIN

Trzecia akcja przywoławcza swoim zasięgiem obejmie takie auta jak: Opel Agila, Astra G, Astra H, Combo C, Corsa C, Meriva A, Tigra B.

Polski dystrybutor marki Opel poinformował, że w tych pojazdach wyprodukowanych w roku 2005 w Wielkiej Brytanii, Polsce, Hiszpanii, Portugalii oraz Niemczech, silnik może mieć pogorszone osiągi i hałasować, a w najgorszym przypadku może dojść do pęknięcia wałka rozrządu.

Przedsiębiorca poinformował, że na rynek polski wprowadzono 4830 potencjalnie niebezpiecznych samochodów. Naprawy wymagają wyłącznie pojazdy z silnikiem Z10XEP, Z12XEP, Z14XEP oraz Z14XEL. Lista numerów VIN

Opel zawiadomił autoryzowane serwisy prowadzące sprzedaż na terenie Polski o prowadzonych kampaniach naprawczych. Serwisy te listownie zawiadomią klientów, którzy nabyli samochody objęte akcją przywoławczą o wadach, które mogą występować w ich samochodach i wezwą klientów do wizyty w autoryzowanym serwisie w celu dokonania niezbędnych modyfikacji.

żródło : Onet.pl

Napisano

> żródło : Onet.pl

jesteś już trzecia osoba która pisze o tej akcji na AK biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

Widocznie żle szukałem. Jeśli tak to proszę admina o usunięcie wątku.

Napisano

> Widocznie żle szukałem. Jeśli tak to proszę admina o usunięcie wątku.

ale nie napisałem za na astrze był już ten temat tylko na AK biglaugh.gif

Napisano

> ale nie napisałem za na astrze był już ten temat tylko na AK

Było już o tym na astrze (o klaksonach). Sprawa dotyczy CIMa

Napisano

Akcja obejmuje również auta sprowadzane o ile VIN jest w bazie i sami się sami o to zapytamy w ASO. Mój 1.9 z rynku niemieckiego sie na to łapie

Napisano

> Mój 1.9 z rynku niemieckiego sie na to łapie

Mój się nie łapie

Napisano

> Do serwisów muszą udać się także niektórzy kierowcy Astra H oraz Zafira B, gdyż w niektórych autach

> wyprodukowanych w Belgii, Wielkiej Brytanii, Niemczech oraz Polsce sporadycznie może

> występować wadliwe działanie sygnału dźwiękowego (klaksonu).

> Przedsiębiorca poinformował, że na rynek polski wprowadzono 39 950 samochodów objętych kampanią.

> Lista numerów VIN

Kutwa nie kumam ... moj VIN jest na tej liscie ... a jak dzwonilem do ASO to mowili ze nie ma wrrr.gif

Czego dotyczy ta lista ? CIM'a?

Zadzwonilem jeszcze raz ... maja znowu oddzwonic sick.gif ciekawe co teraz bedzie hmm.gif

OK teraz doczytalem ... ze to nowa nowosc grinser006.gif wiec pewnie nie bylo wiadomo wtedy... wiec pewnie czeka mnie akcja serwisowa.. boje_sie.gif

EDIT n-ty: mimo tego powielenia dopiero teraz przypadkiem znalazlem wiec watek jak najbardziej pomocny 20.GIF

Napisano

no to mój sie łapie na akcje z klaksonem, jak do tej pory nie mialem problemow no ale nie zaszkodzi to sprawdzic

Napisano

> no to mój sie łapie na akcje z klaksonem, jak do tej pory nie mialem problemow no ale nie zaszkodzi

> to sprawdzic

Bo to nic wielkiego niby ... mechanik z ASO sie smial bo to jeden trzymak montuje zeby wtyk sie nie rozpial

Napisano

> Bo to nic wielkiego niby ... mechanik z ASO sie smial bo to jeden trzymak montuje zeby wtyk sie nie

> rozpial

Spinkę taka śmiszną zakładają zlosnik.gif Z całej operacji "naprawa" zajmuje może 1% czasu. Reszta to zdjęcie i zamontowanie plastików grinser006.gif

Napisano

Dokładnie.

Faktycznie sprawę klaksonu to załatwia.

Ale podświetlenia deski (czytaj braku działania klawiszy w kierownicy przy dużym podświetleniu) nie załatwia angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.