Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czujnik cisnienia oleju

Featured Replies

Napisano

Witam!Od około 1 roku wogóle nie palila mi sie ta kontrolka przy przekreconym zaplonie (uznałem ze padl czynik albo cos sie działo z elektryka nie naprawialem tego)Jadac dzis samochodem zaczela mi palic na wonych obrotach natomiast po dodaniu gazu gasła!Poziom oleju ok! zajrzałem pod samochod i okazało sie ze spod tego czujnika kapie delikatnie olej!Innych objawow niepokojacych brak! Po kilku zgaszeniach silnika przestala sie palic!

Mam pytanie czy to czujnik zwariowal do reszty i trzeba go wymienic czy cos innego podejrzewacie? confused.gifDodam pacjent 1.1

Napisano

> Witam!Od około 1 roku wogóle nie palila mi sie ta kontrolka przy przekreconym zaplonie (uznałem ze

> padl czynik albo cos sie działo z elektryka nie naprawialem tego)Jadac dzis samochodem zaczela

> mi palic na wonych obrotach natomiast po dodaniu gazu gasła!Poziom oleju ok! zajrzałem pod

> samochod i okazało sie ze spod tego czujnika kapie delikatnie olej!Innych objawow

> niepokojacych brak! Po kilku zgaszeniach silnika przestala sie palic!

> Mam pytanie czy to czujnik zwariowal do reszty i trzeba go wymienic czy cos innego podejrzewacie?

> Dodam pacjent 1.1

wymiana nie sprawi klopou a sam czujnik kosztuje grosze wiec warto od tego zacząć ok.gif

Napisano
  • Autor

> wymiana nie sprawi klopou a sam czujnik kosztuje grosze wiec warto od tego zacząć

Ok! podpowiedz dla pewnosci ten czujnik znajduje sie pod filtrem oleju?

Napisano

> Ok! podpowiedz dla pewnosci ten czujnik znajduje sie pod filtrem oleju?

no w okolicy filtra oleju bardziej od strony rozrządu bardziej na równi bym powiedzial

Napisano
  • Autor

> no w okolicy filtra oleju bardziej od strony rozrządu bardziej na równi bym powiedzial

Dzieki bardzo!Pozdrawiam

Napisano

Mialem to samo, raz swiecila przy zapalaniu raz nie. Dopiero jak kontrolka swiecila ciagle na jalowym biegu to zaczalem sie martwic. Przygasala od 2,5 tys. km.

Jakis czas temu zakladalem podobny temat a jak zwykle okazalo sie ze byla to pierdola... czujnik ok.gif

Napisano

> Mialem to samo, raz swiecila przy zapalaniu raz nie. Dopiero jak kontrolka swiecila ciagle na

> jalowym biegu to zaczalem sie martwic. Przygasala od 2,5 tys. km.

> Jakis czas temu zakladalem podobny temat a jak zwykle okazalo sie ze byla to pierdola... czujnik

U mnie też ostatnio były cyrki ze zażącą się kontrolką od ciśnienia oleju. Na szczęście okazało się, że popsuł się czujnik oraz wtyczka na kablu, którą się wpina w czujnik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.