Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.4 nie odpala :(

Featured Replies

Napisano

Witajcie smile.gif

Moje bravo mialo takie objawy ze lubilo sobie zgasnac w czasie jazdy, czesto jak zgaslo to nie chcialo odpalic, ale po jakiejs godzince, dwoch udawalo sie. Na poczatku odpalalem na pych i skutkowalo, w pozniejszym okresie nawet to nie. Ostatnio dojechalem do domu, zaparkowalem i mi zgasl, od tego czasu nie bangla. Akumulator nowy, nie gasnie mi kluczyk z napisem code. Dorobilem nawet nowy klucz zeby sprawdzic czy cos sie nie zepsulo ze starymi kluczykami (mam wszystkie), dorobienie -120zl efektow brak. Podobno kiedys (7 lat temu) dzialo sie podobnie, i jakis magik w warsztacie kazal wszyskim odwrocic wzrok, wlozyl rece pod maske, kazal sprobowac i od tamtego czasu dziala, wzial za to 20zl zeby.GIF powiedzcie czy to cos sie poluzowalo czy musze rozkodowac stacyjke za 400zl? frown.gif

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

Jak nie gaśnie code to immo nie rozpoznaje kluczyka. Dorobiłeś kluczyk z immo a czy zaprogramowałeś go w centralce? Sprawdź kostkę stacyjki i ewentualnie antenę od immo czasami lubi nie łączyć. Jak możesz to podłącz się pod kompa i zobacz jakie błędy pokaże .

Napisano

> Jak nie gaśnie code to immo nie rozpoznaje kluczyka. Dorobiłeś kluczyk z immo a czy zaprogramowałeś

> go w centralce? Sprawdź kostkę stacyjki i ewentualnie antenę od immo czasami lubi nie łączyć.

> Jak możesz to podłącz się pod kompa i zobacz jakie błędy pokaże .

dorabianych kluczy poza aso nie ptrzeba kodowac bo to klony

wiec samo zrobienie nowego klucza nic nie da jesli nie rozpoznaje kodu

sprawdzic antenke lub rozkodowac kompa - w tychach jest guru ktory hakuje wszystkie ECU fiata- takze wysylkowo

po tej operacji imo nie dziala - przynajmniej do czasu podpiecia anteny - wtedy koduje sie na pierwszy napotkany klucz

ja kupowalem centralke i gosc mi odkodowal ja - bo moja miala usmazone wyjscie na wtryskiwacz - na benzynie nie banglalo

Napisano

> Witajcie

> Moje bravo mialo takie objawy ze lubilo sobie zgasnac w czasie jazdy, czesto jak zgaslo to nie

> chcialo odpalic, ale po jakiejs godzince, dwoch udawalo sie. Na poczatku odpalalem na pych i

> skutkowalo, w pozniejszym okresie nawet to nie. Ostatnio dojechalem do domu, zaparkowalem i mi

> zgasl, od tego czasu nie bangla. Akumulator nowy, nie gasnie mi kluczyk z napisem code.

> Dorobilem nawet nowy klucz zeby sprawdzic czy cos sie nie zepsulo ze starymi kluczykami (mam

> wszystkie), dorobienie -120zl efektow brak. Podobno kiedys (7 lat temu) dzialo sie podobnie,

> i jakis magik w warsztacie kazal wszyskim odwrocic wzrok, wlozyl rece pod maske, kazal

> sprobowac i od tamtego czasu dziala, wzial za to 20zl powiedzcie czy to cos sie poluzowalo

> czy musze rozkodowac stacyjke za 400zl?

> Pozdrawiam

żeby prawidłowo zdiagnozowac dobrze by było sprawdzić zasilania i mase kompa i immo ew. połaczenie lini komunikacji , zmierzyć antenke immo i pewnie sie wyjasni , mozna tez usunąc immo całkiem , nie wiem daleczego aż za 400zł , taka usługa kosztuje znacznie mniej , choćby u mnie, moge sie podjac naprawy lub wyłączyc immo całkiem, równiez wysyłkowo

Napisano
  • Autor

Witajcie smile.gif

Dzis udalo sie zapalic furke przy pomocy karty kodowej i wklepywaniu kodu pedalem gazu, zatem jednoznacznie oceniam ze to wina immobilisera. Rozumiem ze najprostsza i najtansza opcja bedzie to rozprogramowanie go, bo jak tutaj wymienilismy z kolega WaldiGSI PW to wcale nie jest to jakas koszmarnie droga sprawa.

Pozdrawiam, i dziekuje za pomoc smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.