Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak kierunkowskazów

Featured Replies

Napisano

Witam.

Dzisiaj wysiadły mi wszystkie kierunkowskazy nie świeci sie ani jeden i nie "cyka dzwięk " jak ruszam rzełącznikiem.Nie da się tez włączyć świateł awaryjnych,żadnej reakcji.Było -17 stopni jak zapaliłem to działały po przejechaniu 10km zdechło.Czy ma ktoś może schemat bezpieczników bo nie wiem konkretnie gdzie szukać, większość w kabinie przejżałem i nic nie widać.Poratujcie proszę bo nie wiem co to może siedzieć

Napisano

W przełącznik zespolony jest wsadzony przerywacz, nowy kosztuje 12-18zł. Wymieniasz ściągając dolną obudowę kierownicy.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> W przełącznik zespolony jest wsadzony przerywacz, nowy kosztuje 12-18zł. Wymieniasz ściągając dolną

> obudowę kierownicy.

> Pozdrawiam BAS

Dzięki a jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za kierunki?

Bo z tych pod kierownica według schematu jaki znalazłem w sieci nie jest żaden od kierunków(patrz załącznik)

post-48936-1435251139385_thumb.jpg

Napisano

> Dzięki a jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za kierunki?

> Bo z tych pod kierownica według schematu jaki znalazłem w sieci nie jest żaden od kierunków(patrz

> załącznik)

W instrukcji faktycznie nic nie ma.

Ale ostatnio miałem problem taki jak Ty brak kierunków.

I na pewno poszedł bezpiecznik w skrzynce po lewej stronie od drive.gif.

Nie pamiętam w tej chwili na 100 % ale wydaje mi się ,

że wymieniałem właśnie ten od awaryjnych.

Pozdrawiam.

Napisano

Sprawdz bezpiecznik - ten od awaryjnych.

Zanim wymienisz przekaznik pod kierownica - wydlub wlacznik swiatel awaryjnych - jesli wysunely sie wtyki to i kierunkowskazy maja prawo przestac dzialac.

Napisano
  • Autor

> Sprawdz bezpiecznik - ten od awaryjnych.

> Zanim wymienisz przekaznik pod kierownica - wydlub wlacznik swiatel awaryjnych - jesli wysunely sie

> wtyki to i kierunkowskazy maja prawo przestac dzialac.

Bezpiecznik od awaryjnych ok,przekażnik właśnie sprawdzałem na nowym i nic, może jeszcze ratuje mnie ten włącznik awaryjnych bo w momęcie kiedy się kapłem ze coś jest nie tak to wciskałem awaryjne by mrugnąć koledze

Napisano

> Bezpiecznik od awaryjnych ok,przekażnik właśnie sprawdzałem na nowym i nic, może jeszcze ratuje

> mnie ten włącznik awaryjnych bo w momęcie kiedy się kapłem ze coś jest nie tak to wciskałem

> awaryjne by mrugnąć koledze

U mnie kiedys sie wysunal wtyk i wlasnie czasem dzialalo a czasem nie.

ALe nie wiem czy nie bedziesz musial wyjac kratki i od srodka dobrac sie do wlacznika awaryjnych - on tam ma dwa wtyki.

Napisano

> ALe nie wiem czy nie bedziesz musial wyjac kratkii

Teoretycznie, aby wyjąć włącznik awaryjnych nie trzeba nic demontować, po prostu się go załącza, żeby łatwo złapać i ciągnie - sam wychodzi z zatrzasków (z tym że może się rozczłonkować, wtedy dalej ciągnie się za to co zostało).

No ale w praktyce podczas takiego wyciągania (a zwłaszcza zimą jak kable sztywne) mogą wysunąć się wtyczki, wtedy trzeba zdemontować panelik z przyciskami i wyłowić wtyczki - kratek raczej nie ma potrzeby zdejmować.

Napisano
  • Autor

No i problem rozwiązany, winny był włącznik awaryjnych.Dzieki wszystkim za pomoc smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.