Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rezzo ...

Featured Replies

Napisano

Cześć

jako, że siostra się nie może zdecydować za bardzo na konkretny model zerka również na rezzo alien.gif

jest ktoś wstanie sprawdzić mi takie auto po VINie?

no i co sądzicie na temat tego autka Paskuda Rezzo

Sprzedawca twierdzi, że jest pewny tego auta no i cena na już to 16kpln

Napisano

oprócz tego że przygotowany pod sprzedaż to nie wiele widać, silnik również wypucowany no.gif

Napisano

> Cześć

> jako, że siostra się nie może zdecydować za bardzo na konkretny model zerka również na rezzo

> jest ktoś wstanie sprawdzić mi takie auto po VINie?

> no i co sądzicie na temat tego autka Paskuda Rezzo

> Sprzedawca twierdzi, że jest pewny tego auta no i cena na już to 16kpln

Tylne lewe drzwi mają jakby inny odcień niż reszta karoserii. Może to tylko inny kąt padania światła, ale... icon_rolleyes.gif

Napisano

Chodzi o historię serwisowania? To nie jest VW. smile.gif

Mogę Ci sprawdzić kilka dupereli w TIS.

Jeśli chodzi o LPG, to jest to jakiś jeszcze lepszy holenderski wynalazek, niż ja miałem w moim aucie. Licz się z tym, że jak coś się wysypie, to zamiast to remontować, bardziej będzie opłacało się zainwestować w nową instalkę. Mnie niestety coś takiego dotknęło.

Obawiam się też, że z 1.6 szału pod światłami nie zrobisz. Mało też to nie spali, bo to dełu, do tego ciężkie i wysokie dełu.

Gość daje na to fakturę Vat-marża, czy jest jakaś kombinacja z umową na kupującego? To też warto wiedzieć.

Napisano

> Cześć

> jako, że siostra się nie może zdecydować za bardzo na konkretny model zerka również na rezzo

> no i co sądzicie na temat tego autka Paskuda Rezzo

> Sprzedawca twierdzi, że jest pewny tego auta no i cena na już to 16kpln

Generalnie tacuma (tak jest na tylnej klapie napisane) to nie jest pomysł głupi (cena/wielkość/praktyczność), ale ten egzemplarz raczej bym sobie odpuścił ze względu na tą dziwaczną instalkę no.gif Z drzwiami od kierowcy też chyba było coś kombinowane hmm.gif Lepiej szukaj benzyny i sam sobie załóż gaz ok.gif Poza tym to napraw tego linka bo trzeba sie nakombinować żeby wejść na strone wink.gif

Napisano

A może chcesz moje ?

Lepszy silnik - 2.0 i gaz normalny ? Tyle tylko, że 2004.

Jak chcesz więcej info a Rezzo w ogólności - wieczorem.

Napisano
  • Autor

> A może chcesz moje ?

> Lepszy silnik - 2.0 i gaz normalny ? Tyle tylko, że 2004.

> Jak chcesz więcej info a Rezzo w ogólności - wieczorem.

ogólnie założenie było od 2005/06 ale jak byś miał coś ciekawego do zaoferowania na pewno bym podesłał siostrze info.

Napisano
  • Autor

> Generalnie tacuma (tak jest na tylnej klapie napisane) to nie jest pomysł głupi

> (cena/wielkość/praktyczność), ale ten egzemplarz raczej bym sobie odpuścił ze względu na tą

> dziwaczną instalkę Z drzwiami od kierowcy też chyba było coś kombinowane Lepiej szukaj

> benzyny i sam sobie załóż gaz Poza tym to napraw tego linka bo trzeba sie nakombinować żeby

> wejść na strone

czyli jednym słowem odpuścić temat no.gif nawet nie zwróciłem uwagi na instalacje jaką ma, a jeśli chodzi o powłokę lakierniczą też miałem takie odczucia natomiast bez miernika bym nie pojechał.

sory za linka coś mi się spsuło sciana.gif

no to szukamy dalej...

Napisano

> czyli jednym słowem odpuścić temat nawet nie zwróciłem uwagi na instalacje jaką ma,

Instalacja na moje oko to wtrysk w fazie ciekłej LPi Vialle. Fajna, tylko, że nie lubi gazu z zanieczyszczeniami, a u nas nie jest łatwo nie naciąć się za którymś tam z kolei tankowaniem.

Jeszcze jak znam zycie, to coś w niej pewnie będzie lekko niedomagało i handlarz powie Ci, ze to jakaś duperelna sprawa do zrobienia za kilka złotych. Niestety serwisów tego typu instalacji jest w Polsce raptem kilka. Części są drogie, a robocizna chyba jeszcze bardziej. smile.gif

Co do samego auta, to jakieś tragiczne, to ono nie jest, natomiast rewelacją też raczej bym go nie nazwał. Cena musi z czegoś wynikać. Jechać z Łodzi, żeby go sobie tylko oglądnąć, racze bym się nie zdecydował.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.