Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 Pytania - przedni zestaw odseparowany

Featured Replies

Napisano

Witam

Pacjent to Fiat Bravo I, samo radio Blaupunkt Hamburg MP57 (4x45W). W drzwi chcę wrzucić głośniki 165mm (dystanse już kupione) w deskę gwizdki (w fabryczne miejsca).

Pierwsze pytaenie: Helix B62C czy HERTZ DSK165? Czy coś innego w cenie do 250zł?

Drugie pytanie: czy coś warte są te "maty" wygłuszające z Allegro po ok 10zł/szt? Widzę też po 100zł ale zastanawiam się czy to nie przereklamowane jest 270751858-jezyk.gif Nie jestem audiofilem, słucham muzyki różnej ale raczej spokojnie - obecnie drażnią mnie pierdzące oryginalne głośniki a przy okazji ich wymiany wygłuszył bym trochę boczki coby nie wpadały w rezonans smile.gif

Dzięki za odpowiedzi 20.GIF

Napisano

Porównując oba zestawy dla mnie lepiej grającym był HERTZ DSK165.

Maty proponowałbym kupić przeznaczone do CA smile.gif

Napisano

> tylko nie dsk tego nie da się słuchać!

Kwestia ucha i ustawienia;)

W porównaniu chociażby ze strony technicznej zwróć uwagę na same kable głośnikowe w obu zestawach.

Napisano

W tej cenie dołożył trochę i kupił hsk w późniejszym okresie dorzucił jakiegoś małego wzmaka do nich, a w tym zestawieniu lepsze będą dark blue, dsk tak kują w uszy że się nie da słuchać. Co to mat to na wewnętrzną stronę drzwi możesz zastosować taśmę dekarską, przy otworach technologicznych w drzwiach sprawdzą się te z allegro tylko nie zapomnij dodać blachy lub płaskowników na większe otwory żeby mata "luźno" nie wisiała.

Napisano
  • Autor

> W tej cenie dołożył trochę i kupił hsk w późniejszym okresie dorzucił jakiegoś małego wzmaka do

> nich, a w tym zestawieniu lepsze będą dark blue, dsk tak kują w uszy że się nie da słuchać.

raczej więc zakupię Helix'y ok.gif jak dla mnie i tak pewnie to to samo i nie usłyszę różnicy smile.gif

Co

> to mat to na wewnętrzną stronę drzwi możesz zastosować taśmę dekarską, przy otworach

> technologicznych w drzwiach sprawdzą się te z allegro tylko nie zapomnij dodać blachy lub

> płaskowników na większe otwory żeby mata "luźno" nie wisiała.

taka taśma dekarska będzie dobra: KLIK + to KLIK i jakoś to będzie? Ile tego zakupić do wyklejenia 2 drzwi w Bravo? 1 rolka tej taśmy dekarskiej wystarczy + kilka sztuk tych czarnych mat? Jeszcze jak zostanie może bagażnik bym zrobił tym za jednym zamachem zeby.GIF

Nie jestem znawcą CA ale przydałoby się, żeby muzyka cieszyła ucho bo teraz to mnie szlag trafia jak słucham oryginalnych głośników, które powodują, że tapicerka wpada w wibracje :/ grrrrr

Napisano

> Witam

> Pacjent to Fiat Bravo I, samo radio Blaupunkt Hamburg MP57 (4x45W). W drzwi chcę wrzucić głośniki

> 165mm (dystanse już kupione) w deskę gwizdki (w fabryczne miejsca).

> Pierwsze pytaenie: Helix B62C czy HERTZ DSK165? Czy coś innego w cenie do 250zł?

http://www.audiosklep.pl/crunch-bmx-6-2c-p-2059.html ok.gif

> Drugie pytanie: czy coś warte są te "maty" wygłuszające z Allegro po ok 10zł/szt? Widzę też po

> 100zł ale zastanawiam się czy to nie przereklamowane jest Nie jestem audiofilem, słucham

> muzyki różnej ale raczej spokojnie - obecnie drażnią mnie pierdzące oryginalne głośniki a przy

> okazji ich wymiany wygłuszył bym trochę boczki coby nie wpadały w rezonans

> Dzięki za odpowiedzi

lepiej IMO kupić taśmę dekarską i obkleić ok.gif

Napisano
  • Autor

> http://www.audiosklep.pl/crunch-bmx-6-2c-p-2059.html

co to za wynalazek? zlosnik.gif

> lepiej IMO kupić taśmę dekarską i obkleić

kupię 2 rolki taśmy dekarskiej 15cm x 10m Soudal i może ze 4szt tych płyt coby usztywnić otwory technologiczne takie większe i chyba powinno być cacy? palacz.gif

Napisano

> co to za wynalazek?

ostatnio zamontowałem i gra przyzwoicie za tą cene zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ostatnio zamontowałem i gra przyzwoicie za tą cene

kurcze jakoś boję się wynalazków a na miejscu mam Helix'y za 250zł więc zapewne je łyknę grinser006.gif z tego co patrzyłem po różnych forach to pod samym radiem powinny dać rady zlosnik.gif nie wiem czy kable ruszać czy nie bo wzmaka nie będzie ;p

Napisano

> kurcze jakoś boję się wynalazków a na miejscu mam Helix'y za 250zł więc zapewne je łyknę z tego

> co patrzyłem po różnych forach to pod samym radiem powinny dać rady nie wiem czy kable ruszać

> czy nie bo wzmaka nie będzie ;p

pod radiem to za tą cene wszystko będzie tak samo grało zlosnik.gif

poleciłem crunche właśnie z uwagi na wysokotonowe ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.