Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bida z odpalaniem

Featured Replies

Napisano

Tak sie dzieje że od kilku dni mam problemy z odpalaniem, i sie tak zastanawiam co może byc tego przyczyną. Akumulator nowy, ostatnio robione w altku: nowy prostownik i regulator napiecia ze szczotkami. Auto używane tylko na dojazd do roboty ze 3 kilosy max dziennie, czwartek tylko na spota niedaleko gdzie mieszkam. Chodzi mi po głowie że przez tak krótką jazde akumulator sie nie doładowywuje, i za kazdym razem gdy odpalam tego napiecia w nim ubywa. Co elektrycy powiedzą na ten temat ????

Napisano

> Tak sie dzieje że od kilku dni mam problemy z odpalaniem, i sie tak zastanawiam co może byc tego

> przyczyną. Akumulator nowy, ostatnio robione w altku: nowy prostownik i regulator napiecia ze

> szczotkami. Auto używane tylko na dojazd do roboty ze 3 kilosy max dziennie, czwartek tylko

> na spota niedaleko gdzie mieszkam. Chodzi mi po głowie że przez tak krótką jazde akumulator

> sie nie doładowywuje, i za kazdym razem gdy odpalam tego napiecia w nim ubywa. Co elektrycy

> powiedzą na ten temat ????

jakie radio?

Napisano
  • Autor

radia nie słucham. przez zime.

Napisano

> radia nie słucham. przez zime.

nie pytam czy słuchasz tylko czy masz podpięte i jeśli tak to jakie

Napisano

Podłączam się pod temat. Czy radio może być przyczyną padania akumulatora. Radio w aucie Medion MD 81150 ??

Napisano

> Podłączam się pod temat. Czy radio może być przyczyną padania akumulatora. Radio w aucie Medion MD

> 81150 ??

Jasne że może być jeśli ciągnie jakiś minimalny prąd wink.gif

Napisano
  • Autor

> nie pytam czy słuchasz tylko czy masz podpięte i jeśli tak to jakie

jest podpiete, alpine cde111R

Napisano

> jest podpiete, alpine cde111R

masz słowo klucz alpine cde111R - odepnij od zasilania lub zrób zasilanie postacyjce bo to własnie z tymi radyjkami jest problem, 90% alpine zjada prąd - dlatego moje pytanie o radio

Napisano
  • Autor

> masz słowo klucz alpine cde111R - odepnij od zasilania lub zrób zasilanie postacyjce bo to własnie

> z tymi radyjkami jest problem, 90% alpine zjada prąd - dlatego moje pytanie o radio

zrobie eksperymenta i je odłącze zobaczymy jaki bedzie efekt.

Napisano

> masz słowo klucz alpine cde111R - odepnij od zasilania lub zrób zasilanie postacyjce bo to własnie

> z tymi radyjkami jest problem, 90% alpine zjada prąd - dlatego moje pytanie o radio

zrób jak mówi kolega - miałem podobnie (radyjo też alpajna zlosnik.gif), po podpięciu radia pod stacyjke wsio mam ok smile.gif

Napisano

o tym też miałem porozmawiać w ndz na spocie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.