Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana górnych łożysk kolumn MacPhersona

Featured Replies

Napisano

j.w., w moim GP (rocznik 2006), przebieg 60.000 km zaczęło stukać, pukać przy skręcie - diagnoza w ASO górne łożyska na kolumnach MacPhersona. Jaka cena nowych ? Jakie kupić i gdzie najlepiej żeby było tanio i solidnie cool.gif jakie koszta wymiany ?

Żeby Wam tu Panowie i Panie (jeśli są) nie śmiecić umieszczam drugie pytanie w jednym wątku smile.gif mam alufelgi o parametrach 7.5x17 rozstaw 4x98 ET38 - podejdą do GP ? Z tego co juz wiem to rozstaw w GP jest 4x100 ? Pytania laickie ale auto jest siostry, od niedawna więc się dopiero zaznajamiam grinser006.gif proszę o wyrozumiałość

Napisano

> j.w., w moim GP (rocznik 2006), przebieg 60.000 km zaczęło stukać, pukać przy skręcie - diagnoza w

> ASO górne łożyska na kolumnach MacPhersona. Jaka cena nowych ? Jakie kupić i gdzie najlepiej

> żeby było tanio i solidnie jakie koszta wymiany ?

Jesli dobrze popatrzylem, to koszt okolo 80zl/szt. Kupienie tego, to pewnie tylko w ASO. Co do kosztow wymiany, to nie wiem, bo takie rzeczy robie sam.

> Żeby Wam tu Panowie i Panie (jeśli są) nie śmiecić umieszczam drugie pytanie w jednym wątku mam

> alufelgi o parametrach 7x17 rozstaw 4x98 ET38 - podejdą do GP ? Z tego co juz wiem to rozstaw

> w GP jest 4x100 ? Pytania laickie ale auto jest siostry, od niedawna więc się dopiero

> zaznajamiam proszę o wyrozumiałość

Tak, rozstaw 4x100. A zagladales do podwieszonego watku o felgach??

Napisano
  • Autor

przyznam się że nie zaglądałem smile.gif zrobię to

Napisano

Witam.Trzy lata temu w ASO Gdańsk na Hallera zapłaciłem za kompleksową usługę łącznie z ustawieniem zbieżności 650PLN.Po niecałym roku podobna sytuacja rotfl.gifWymiana na gwarancji do tej pory cisza waytogo.gifZa pierwszą wymianą same łożyska sztuka cena wynosiła 66,69Pln reszta koszty robocizny.Wteby na Allegro za jedno takie łożysko o ile dobrze pamiętam życzli sobie ponad 100Pln i oferował to tylko jeden sprzedawca.A co najbardziej zastanawiające to siada tylko jedno łożysko To od strony kierowcy biglaugh.gifPowodzenia

Napisano
  • Autor

i właśnie to mi siadło smile.gif dzięki wielkie

Napisano
  • Autor

OK, temat zamknięty. Już wszystko mam ogarnięte smile.gif POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.