Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Male pozegnanie

Featured Replies

Napisano

Tydzien temu wrocilem do kraju, a dzis odebralem nowe auto. W listopadzie moja Epice przygarnal brat (skonczyla sie gwarancja). Dzisiaj okolo godziny 17 wyjechalem z salonu nowiutenkim Oplem Insignia. Turbobena 220 KM, 4x4, sedan (jezdzi tego najmniej). Jutro sprobuje zrobic jakies fotki bo dzis juz bylo zbyt ciemno.

Nadal zostaje w klubie generala motorsa. Epica byla najlepszym autem jakie mialem do tej pory. Nic sie nie zepsulo przez trzy lata gwarancji, nigdy mnie nie zawiodla, byla pogromca wszelkich GTI. Nie wiem dlaczego to auto bylo tak niedoceniane.

Szukajcie mnie czasem na kunciku Opela hahaha.gif Ale tu tez czasem zajrze i jakby trzeba bylo porady odnosnie Epici to sluze pomoca.

Napisano

> Insignia. Turbobena 220 KM, 4x4, sedan (jezdzi tego najmniej). Jutro sprobuje zrobic jakies

ile dales?

Napisano

> ile dales?

Na grupowych zakupach kolega kupil diesela -20% yay.gif Ale jakos mi sie nie pdoba ten samochod.

Napisano

> Na grupowych zakupach kolega kupil diesela -20% Ale jakos mi sie nie pdoba ten samochod.

?to przez grupona mozna i auto kupic?

Napisano

> ?to przez grupona mozna i auto kupic?

Są serwisy podobne do grupona dedykowane do zakupu samochodów. Wpisujesz auto jakie szukasz i przy większej liczbie serwis negocjuje zakup kilku sztuk ze sporym rabatem.

Napisano

> ?to przez grupona mozna i auto kupic?

Tak znajomy dostal i 20% na auto z tego roku produkcji ok.gif Z tym ze nie do konca to grupon. Podajesz jakie auto Cie interesuje i jak sie zbierze na 50 osob to ida do dilera i hurtem biora. Dlatego jest taniej niz z ulicy.

przyklad

Napisano

> Tak znajomy dostal i 20% na auto z tego roku produkcji Z tym ze nie do konca to grupon. Podajesz

> jakie auto Cie interesuje i jak sie zbierze na 50 osob to ida do dilera i hurtem biora.

> Dlatego jest taniej niz z ulicy.

> przyklad

rabaty dają nawet bez grupowych ok.gif , znajomy kupił z salony insignia tourer diesel 160 cosmo (mocno doposażonego - 19",skóra itp) cennikowo 135tyś. a cena do zapłaty wyszła 105tyś ok.gif, powysyłał zapytania do salonów i tam gdzie miał najniższą kupił

Napisano

> rabaty dają nawet bez grupowych , znajomy kupił z salony insignia tourer diesel 160 cosmo (mocno

> doposażonego - 19",skóra itp) cennikowo 135tyś. a cena do zapłaty wyszła 105tyś ,

> powysyłał zapytania do salonów i tam gdzie miał najniższą kupił

no wiec wlasnie popatrz na moj watek na motokaciku

mam dwi insignie 90 i 93 (ta druga to cosmo wlasnie)

Napisano
  • Autor

> ile dales?

Cena katalogowa minus 12kPLN. Nie wnikajmy w szczegoly. Mozna powiedziec, ze 4x4 dostalem gratis. Gdybym powiedzial ile zaplacilem, zaraz bym uslyszal, ze przeplacilem i musialbym tlumaczyc ile dodatkowych opcji wzialem, zeby zaplacic taka cene. Jestem gadzeciazem i lubie wygody. Ale z takim wypasem za male bmw 3 wychodzi 40 kPLN na gorke.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.