Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polonez 1500CE 84"

Featured Replies

Napisano

> kolejny post jeden pod drugim, chyba kiepskie zainteresowanie

> hamulce uruchomione gaznik wyczyszczony i poprzekladane graty z nowszego, w starym orginalnym

> plywak zalal sie paliwem wiec tylko smietnik.

> wiec czas na odrobine zabawy i poczatek powaznych spraw, w najblizszych dniach jak sie uporam z

> miejscem w piwnicy do skladowania gratow rozkrecam wszystko z budy i biore sie za blache,

> trzymajcie kciuki bo pewnie bedzie tego sporo, ale mi sie nie spieszy

a nie szkoda Ci go na takie upalanie? oslabiony.gif Daj staruszkowi godziwą emeryturę, a nie palenie gum frown.gif

Napisano
  • Autor

> a nie szkoda Ci go na takie upalanie? Daj staruszkowi godziwą emeryturę, a nie palenie gum

czytales posta? chyba nie. facepalm.gif napisalem ze dosc zabawy i pora na prace remontowe, literki i sklejanie z nich wyrazow nie gryzie wiesz?

Napisano

> czytales posta? chyba nie. napisalem ze dosc zabawy i pora na prace remontowe, literki i

> sklejanie z nich wyrazow nie gryzie wiesz?

wyobraź sobie, jeżeli potrafisz hmm.gif, że przeczytałem cały wątek od początku. I wiem, że zamierzasz remontować auto, mimo to nie potrafię zrozumieć w jakim celu kręcisz bączki upalając auto. Ja bałbym się ryzyka np ukręcenia tylnego mostu....

I nie musisz być tak spięty o poranku - poluzuj gumkę ok.gif

Napisano
  • Autor

> wyobraź sobie, jeżeli potrafisz , że przeczytałem cały wątek od początku. I wiem, że zamierzasz

> remontować auto, mimo to nie potrafię zrozumieć w jakim celu kręcisz bączki upalając auto. Ja

> bałbym się ryzyka np ukręcenia tylnego mostu....

> I nie musisz być tak spięty o poranku - poluzuj gumkę

bo mialem taka ochote, a to czy most sie urwie to lepiej teraz niz pozniej po zrobinieu chyba co? zreszta wiekszosc czesi planuje nowych lub odremontowac je dokladnie, wiec to czy teraz cos sie zepsuje czy nie malo mnie to interesuje. uruchomilem w nim gaznik hamulce uklad zaplonowy tyl;ko po to zeby sobie tak raz przejechac i sie nacieszyc, bo teraz bedzie najtrudniejsza najdluzsza i nasmutniejsza czesc (zwlaszcza dla portfela) czyli mozolna renowacja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.