Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[L] Sprzedany-ale w rodzinei GM chyba zostane

Featured Replies

Napisano

OK Najpierw był Matiz 51KM-0,8L, Potem Lucek z LPG 109KM-1,6L, w międzyczasie Majonezik zamienił się z Peżocikiem 207 (88KM-1,4L)... a aktualnie chyba będzie Insignia ON 160KM-2,0L

Lucek był dzielny przetargał dwójke maluchów, mega wózek gondolowy Emmaljungi, łaty i kontrałty na dodoatkowy garaż (co prawda na dwie tury-ale) o innych pralkach, zmywarkach nie wspomnę

Po 3 latach i 11 miesiącach oraz 60009km przy cenie zakupu na poziomie 51kkzł (z LPG, Star z klimą, kombi) poszedł za niecałe 22kzł (rocznikowo pięciolatek).

Troszeczkę daliśmy sobie w kość: a to zawory jeszcze przed pierwszym przeglądem, a to tu piedoła a to tam-ale chyba raczej powinieniem napisać, że z ASO daliśmy sobie w kość-bo poziom obsługi/kompetencji żenua-szkoda gadać.

Auto jak to auto- życzę wszystkim kupującym, żeby biorąc od kogoś 4-latka z 60kkm przebiegu mieli je w takim stanie jak ja je sprzedawałem. Większych wpadek i niespodzianek np w trasie czy jakiegoś dziwactwa, które by mnie unieruchomiło nie zanotowałem-DU robiło całkiem niezłe silniczki.

Jak ktos jest ciekawy to na temat histori zapraszam tu http://4x4.pl/auto_test/1628_CHEVROLET_Lacetti.html (w telegraficznym skrocie 12kzł na LPG, prawie 5 na noPB, 12 kzł na ubezpieczenia, przeglady i inne oplaty nie paliwowe

Aha i wiecie co zajelo mi najwiecej czasu przed sprzedaza-nie pucowanie, nie odkurzanie ale zdjecie nickow z ramek i zlosnika z tylniej szyby ;-) (btw pojechal z Trójmiasta do miasta Kraka)

Napisano

Za niezłe pieniądze w sumie poszedł...

Pozostaje życzyć trafnego wyboru następcy waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Za niezłe pieniądze w sumie poszedł...

> Pozostaje życzyć trafnego wyboru następcy

mógłby póść za ciut większe ale cierpliwości mi nie starczyło

Napisano

Fajnie sie prezentuje ten spis kosztow waytogo.gif

Najlepsze sa pozycje:

-prawa przednia szyba

a pod spodem

- parking strzezony

grinser006.gif

Napisano

Wszystkofajnie, ale czy warto sie pchac w klekota? Bardzo lubie te silniki i zawsze bede je popieral,ale wieksza frajde sprawi Ci turbo bena 2.0 220 KM. Wiem bo sam nabylem droga kupna. Mozna nia jezdzic jak dieslem, nie przekraczajac 3tys obr, albo pociagnac spod swiatel do 6 tys. bananaevil.gif

Napisano
  • Autor

> Wszystkofajnie, ale czy warto sie pchac w klekota? Bardzo lubie te silniki i zawsze bede je

> popieral,ale wieksza frajde sprawi Ci turbo bena 2.0 220 KM. Wiem bo sam nabylem droga kupna.

> Mozna nia jezdzic jak dieslem, nie przekraczajac 3tys obr, albo pociagnac spod swiatel do 6

> tys.

spalanie?

Napisano
  • Autor

> Fajnie sie prezentuje ten spis kosztow

> Najlepsze sa pozycje:

> -prawa przednia szyba

> a pod spodem

> - parking strzezony

nie ma nic do smiacia niestety

auto miało ze 3 miechy jak pojechaliśmy na Komunie do mojego Chrześniaka do mojego rodzinnego miasta Wrocławia (od kilkunastu lat mieszkam koło Gdańska). U siebie mam garaż i parkuję w garażu. Tam nie dość, że barany rozwlaiły szybę to jeszcze zniszczyli schowek który niepatrznie zamknąłem-gdyby był otwarty to na szybie by się pewnie skończyło. Przezornie z auta i tak wszystko poza fotelikami i wózkiem było zabrane. W schowku jakeiś płyty CD ładowarki-nic nie wzięli... jedyna rzecz która zginęła z auta to rolka papieru toaletowego - mam nadzieję, że się piiiiiiip pocharatał i musiał wytrzeć krew, anie że rozwalił szybę bo mu się zachciało

Napisano

> spalanie?

Spalanie moze byc dobrym powodem. Stuknelo mi teraz 2000 km i spalanie w czasie docierania silnika (kosztowalo mnie to wiele cierpliwosci) wyszlo ok 9.2 l/100km. Naprawde bardzo delikatnie obchodzilem sie z pedalem gazu. Tak duzo nigdy nie udalo mi sie uzyskac w moim poprzednim klekocie. Teraz chyba pojdzie w gore.

Napisano
  • Autor

pojeżdże 7 latek i poczekam aż dopracują następczynie i będą już 4x4 w ON 160KM

Napisano

> 2.8T 15-16L/100km

Jak juz napisalem.To jest spalanie "przejsciowe" tzn dopiero dotarlem silnik. Wiekszosc to byla do tej pory trasa i bardzo delikatne traktowanie gazu. Nie przekraczalem 3 tys obr old.gif Teraz spodziewam sie wzrostu do 11 l/100 km w trasie zlosnik2.gif

Napisano

> Jak juz napisalem.To jest spalanie "przejsciowe" tzn dopiero dotarlem silnik. Wiekszosc to byla do

> tej pory trasa i bardzo delikatne traktowanie gazu. Nie przekraczalem 3 tys obr

No moje spalanie też jest w takich warunkach grinser006.gif

Napisano

> pojeżdże 7 latek i poczekam aż dopracują następczynie i będą już 4x4 w ON 160KM

Już są przecież?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.